Test zona: La Croa multifunkcionalna maska za kosu u spreju

Odličan proizvod za suhu i neukrotivu kosu

Test zona: La Croa multifunkcionalna maska za kosu u spreju

Kad je njega kose u pitanju, uvijek imam problema s pronalaženjem kvalitetnih proizvoda koji će ukrotiti moju suhu i neposlušnu kovrčavu kosu.

Iako sam pronašla nekolicinu proizvoda koji mi odgovaraju, i dalje istražujem i isprobavam nove proizvode. Tako sam nedavno u Mulleru kupila La Croa masku za kosu u spreju koja se ne ispire već se nanosi na kosu nakon pranja.

Već sam ranije isprobala neke La Croa proizvode za kosu i nisam bila pretjerano oduševljena, no ova me je multifunkcionalna maska uistinu oborila s nogu.

La Croa maska za kosu dolazi u pomalo luksuznoj ambalaži s raspršivačem u količini od 150 ml. Cijena je između 60 i 70 kuna. Sama ambalaža vrlo je funkcionalna i jako lijepo dozira proizvod.


shimmer fallback


Multifunkcionalna maska u spreju namijenjena je svim tipovima kose. Sadrži hijaluron, keratin, ulje argana, makadamije, noćurka i crnog kima, pantenol, svileni protein, karite maslac te UVA/UVB zaštitne filtere.

Može se koristiti na vlažnoj i na suhoj kosi. Baš kao što i sam naziv kaže, ova je maska stvarno multifunkcionalna - olakšava raščešljavanje, štiti i omekšava kosu, hrani i revitalizira, obnavlja strukturu i volumen kose, sprečava pucanje vrhova, štiti od sunca, hrani korijen kose, daje sjaj i mekoće bez otežavanja, ubrzava proces sušenja kose.

Sve što proizvođač navodi, ja vam mogu potvrditi. Ovaj je proizvod uistinu pravo čudo za moju neukrotivu kosu. Ono što mi se najviše sviđa je to da je izuzetno omekšava i hrani kosu, uljne je teksture a kosa vam nakon nanošenja ovog proizvoda neće izgledati masno već zdravo i sjajno.

Ja ovaj proizvod koristim nakon pranja, ali i na svakodnevnoj bazi kada želim malo omekšati kosu. Dovoljno vam je nekoliko pritisaka pumpice, ovisno u dužini kose. Ja prvo nanesem na ruke pa razmažem i tek onda stavljam na kosu. Proizvod je blagog, gotovo neutralnog mirisa, bjeličaste boje i guste strukture koja se pretvara u ulje kada razmažete među dlanovima.shimmer fallback


Iako ga koristim svakodnevno, sporo se troši jer vam ga nije potrebno puno. Moja je kosa prilično gusta i do ramena.

Proizvod ne sadrži parabene niti druge štetne sastojke, a obiluje uljima koja hrane i njeguju kosu. La Croa je hrvatski brend što je dodatan plus.

Mene je ovaj proizvod istinski oduševio i sigurno ću ga kupiti ponovno. Imate li suhu, tretiranu i neukrotivu kosu, svakako vam preporučam da isprobate ovaj odličan La Croa proizvod.

By: Kovrčava Sue

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.