Test zona: Garnier Fructis Oil Repair 3 maska za suhu i oštećenu kosu

Odlična maska za suhu i oštećenu kosu

Test zona: Garnier Fructis Oil Repair 3 maska za suhu i oštećenu kosu

Garnierovi proizvodi za kosu u posljednje se vrijeme nekako baš često nalaze u mojoj kupaonici i moram vam priznati da sam izrazito zadovoljna njihovom učinkovitošću.

Isprobala sam Garnier šampone, regeneratore, ulja i maske za kosu i nijedan me od tih proizvoda nije razočarao. Moja ih kosa baš voli, sviđa mi se sastav Garnierovih proizvoda za kosu jer je kvalitetan, a cijene su pristupačne. Osim toga, Garnier nudi stvarno široku paletu proizvoda za kosu pa vjerujem da će svatko pronaći nešto za sebe.

S obzirom na to da imam ekstremno suhu, kovrčavu i tvrdoglavu kosu, maske za kosu su must-have u mojoj rutini kad je u pitanju njega kose. Osobito volim koristiti one koje u svom sastavu sadrže ulja jer znam da će takvi proizvodi izuzetno nahraniti moju kosu. Tako mi je za oko zapela i ova Garnier Fructis maska čiju recenziju s vama dijelim u nastavku.

Garnier Fructis Oil Repair 3 maska za kosu dolazi u plastičnoj teglici u količini od 300 ml, cijena joj je oko 20-ak kuna. Ja sam je ulovila na nekoj akciji u dm-u.

Dostupno je nekoliko različitih varijanti ove maske, a moja je namijenjena suhoj i oštećenoj kosi.  Sadrži 3 ulja koja su poznata po svojim hranjivim svojstvima. Nanosi se nakon šamponiranja, drži se jednu minutu i potom se ispire.

Svojstva:

regenerira kosu cijelom duljinom jača dlaku kose vraća kosi prirodan i zdrav izgled kosa je mekana na dodirNisam imala nikakva posebna očekivanja, ali moram priznati da me ova maskica baš ugodno iznenadila. Miris joj je božanstven i dugo se zadržava u kosi, a kosa je odmah nakon nanošenja izuzetno mekana pod prstima. Olakšava raščešljavanje kose i to poprilično i lako se ispire. Nije je potrebno nanositi puno da bi bila djelotvornija. Ne masti i ne otežava kosu, već joj daje sjaj i intenzivnu mekoću.

Mekoća koju daruje kosi, kao i miris koji se u njoj zadržava i satima nakon pranja su karakteristike koje su me ponajviše oduševile kod ovog proizvoda. Imala sam i regenerator iz iste linije, koji je također odličan, no maska mi je ipak malo bolja.


shimmer fallback


Mislim da je ova maska idealna sad nakon ljeta kada je kosa izmučena i isušena od sunca, mora i soli. Najviše će odgovarati osobama sa suhom i oštećenom kosom, a onima sa masnom je ne bih preporučila jer je izuzetno hranjiva iako nimalo ne otežava kosu.

Jeste li već isprobale ovaj proizvod?

By: Kovrčava Sue

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.