Test zona: Garnier Banana Hair Food – maska za kosu

Proizvod sadrži čak 98 posto sastojaka prirodnog podrijetila te da ne sadrži silikone, parabene niti umjetna bojila

Test zona: Garnier Banana Hair Food – maska za kosu

Iako nisam isprobala puno Garnier proizvoda za kosu, u posljednje su vrijeme izbacili nekoliko noviteta koji su me istinski oduševili.

Jedan od tih noviteta su i maske za kosu čiju recenziju vam danas donosim. Za ovu masku za kosu sam prvi put čula od jedne Youtuberice koja ju je toliko nahvalila da sam je odmah poželjela isprobati.

Pronašla sam je u dm-u, a kasnije sam vidjela da je imaju i u ostalim drogerijama. Postoji nekoliko različitih varijanti ovih maski, a ja sam za sebe odabrala onu s bananom.


shimmer fallback


Maska za kosu dolazi u preslatkoj, pomalo retro, ambalaži – teglici od 390 ml. Pozamašna količina, složit ćete se sa mnom. Cijena joj je oko 50 kn što, s obzirom na količinu, i nije tako puno.

Odmah ću vam otkriti da me ovaj proizvod u potpunosti oduševio u svakom mogućem pogledu. Maska s bananom, koju ja imam, namijenjena je njezi suhe kose, a vrlo je zanimljivo što se ovaj proizvod može koristiti na tri načina: kao maska za kosu, kao regenerator i kao njega bez ispiranja. Ja sam je isprobala na sva tri načina i oduševila se učinkovitošću ovog proizvoda.

Osim banane, postoji još nekoliko varijanti ovog proizvoda, no njih nisam isprobala i pretpostavljam da su oni namijenjeni drugim tipovima kose.


shimmer fallback


Prva stvar koja me oduševila kod ove maske je miris. Taj miris je nestvaran i voljela bih da vam ga mogu nekako dočarati riječima, ali ne mogu. Osjeti se banana i stvarno miriše prekrasno, a miris se dosta dugo zadržava i u kosu.

Bitno je napomenuti da ova maska sadrži čak 98 posto sastojaka prirodnog podrijetila te da ne sadrži silikone, parabene niti umjetna bojila. Formula je biorazgradiva, a proizvod sadrži visokokvalitetne sastojke poput raznih ulja i shea maslaca, a sadrži i sok banane.


shimmer fallback


Kao što i sam naziv kaže, ovo je zbilja hrana za kosu. Ja ovaj proizvod najčešće koristim kao regenerator i zbilja sam oduševljena. Kosa je mekana i sjajna i puno se lakše raščešljava (uzmite u obzir da je moja kosa jako suha i kovrčava). Isprobala sam je i kao kremu nakon pranja i u tom se slučaju pokazala odlična, a kosa mi je mirisala i dan poslije.

Dakle, mene je ovaj Garnier proizvod zbilja oduševio i pokazao se kao odličan izbor za moju suhu i beživotnu kosu.


shimmer fallback


Tražite li učinkovit, mirišljav i kvalitetan proizvod za svoju kosu, svakako imate moju preporuku za ovo Garnierovo čudo.

By: Kovrčava See


Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.