Tajna bujnih trepavica i besprijekornog pudera: Super beauty trikovi koje smo pronašle na TikToku

Od toga kako postići besprijekoran izgled pudera do toga kako postići duge i bujne trepavice, ovi jednostavni trikovi u potpunosti su nas oduševili

Tajna bujnih trepavica i besprijekornog pudera: Super beauty trikovi koje smo pronašle na TikToku

Unatoč svojoj reputaciji da je samo pun drame i plesnih izazova, popularna društvena mreža TikTok također se pokazala i kao odličan izvor raznoraznih trikova i savjeta vezanih za svijet ljepote.

Image

Želiš sama skratiti šiške ili naučiti raditi novu frizuru? Pronašle smo najbolje video tutorijale


S algoritmom koji ne favorizira samo kreativce s najviše dosega na ovoj platformi, aplikacija potiče kreativnost, a korisnici nude svoje najnovije i najbolje trikove s ciljem da budu prepoznati kao majstori za njegu kože ili šminku

Nije važno ima li korisnik 100 ili 100 tisuća pratitelja, ako je trik dobar, proširit će se. U osnovi, TikTok nam nudi pristup velikom broju ljudi koji se bave ljepotom i odlučni su u tome da drugima pomognu da potroše uzalud svoje novce na loše proizvode te da one koji su dobri nauče koristiti pravilno. 

Kako i same s vremena na vrijeme zavirimo na TikTok u potrazi za inspiracijom, odlučile smo izdvojiti nekoliko najboljih beauty trikova na koje smo naišle.

Tajna besprijekornog pudera

Zaboravi kreme i primere. Izgleda da je trik savršeno našminkanog lica u drugačijem redoslijedu nanošenja šminke, s puderom kao prvim korakom. Ovaj trik podijelila je korisnica @jaridamat, a on se ubrzo proširio među TikTok publikom i potpuno nam promijenio perspektivu kad je riječ o dugotrajnom i besprijekornom puderu na licu.

@jaridamat

I SWEAR BY THIS ##xyzcba##xyzbca##fypchallenge##makeuptutorial##makeup##nyc##fup##fy##smirk##makeuphacks##lifehack

? original sound - ridaaaamat

Tajna savršenog blendanja sjenila za oči

Blendanje sjenila može izgledati zbunjujuće, budući da trebaš istodobno zamagliti i ukloniti sve oštre crte, a pritom ostavljajući oštar oblik krila poput britvice. Zvuči nemoguće, ali definitivno nije zahvaljujući pametnom triku korisnika @jayiziahbeauty.

@jayiziahbeauty

##beautyhacks Eyeshadow Clean Up ##tiktokpartner##eyeshadow##concealer @tiktok

? original sound - jayiziahbeauty

Tajna lažnih trepavica koje će biti postojane cijeli dan

Ah, nanošenje lažnih trepavica - korak u kojem se cijeli make up izgled može uništiti. Skoro da ih je nemoguće staviti ako nisi profesionalka, a čak i kad ih nekako uspješno prilijepiš, imaju tu beskrajno frustrirajuću sposobnost da se i dalje skinu u nekoliko minuta. Ali ne s pametnim trikom korisnice @ alliealbeno!

@alliealbeno

BEAUTY HACK part 2 . Fake Eyelashes ##rosa##beautyhacks##worthit##eyelashes##beautytips##beautyhacks

? original sound - alliealbeno

Tajna sjajila za usne koji savršeno pristaje uz sjenilo za oči

Korisnica @mireyarios ima zgodan trik za korištenje sjajila za usne savršeno koordiniranog u boji sa sjenilom za oči. 

@mireyarios

Tag a friend :) ##lips##lipgloss##makeuphack##hacks##coolhack##diy##diyproject##diyhow##diymakeup##beautyhacks##beauty##beautyguru##beautytipsbymireya

? original sound - mireyarios

Tajna spašavanja isušenog sjajila za usne

Vjerojatno sve smo se susrele s patnjom isušivanja omiljenog sjajila za usne, ali svom proizvodu možeš produljiti život uz trik korisnice @ temichellephan.

@themichellephan

My Favorite Lipgloss Hack ##makeup##beautyhacks OG viewers, you already know ??

? death bed (coffee for your head) - Powfu

Tajna čišćenja kistova za šminku sa stvarima koje već imaš kod kuće

Korisnica @rhoswencosplay 'blagoslovila' nas je razrađivanjem točne formule za DIY trika za čišćenje kozmetičkog pribora. 

@rhoswencosplay

When did you last clean your makeup brushes and sponges?! Let’s see before/afters ##makeup##foryou##fyp##clean##beautyhacks##cosplaymakeup

? DARE - Gorillaz

Tajna dobro konturiranog nosa

Možda nije revolucionarno, ali vjerujemo da svi cijene snagu dobre konture nosa. To ustvari ne mora biti previše dugotrajan i istančan proces,  a korisnica @ Daniellemarcan's dokazuje da tehniku možeš savladati u samo 15 sekundi.

@daniellemarcan

From ??? to ???? ##beautyhacks##makeup

? Buttercup Sophie Wood III Calebfinn - caleb.finn

Tajna instant smirivanja akni

Korisnica @bondenavant je odlučna u tome da ne istiskujemo bolne prištiće i akne, stoga je snimila trik koji sadrži kućni lijek osmišljen da smanji crvenilo, umiruje otekline i smanji akne istog trenutka, i iskreno, na ovom triku smo joj vječno zahvalne.

@bondenavant

##amysclearskintips Don’t pop it! Try this instead.. ##skincaretips##acne##beautytips##acnecheck##reallifeathome##homeremedies##diyproject

? Try this on deep painful pimples BONDENAVANT - bondenavant

Tajna pretvaranja svakodnevnog pudera u onaj s visokim prekrivanjem

Kad želiš čvršću bazu od svakodnevnog pudera, a trenutno si ne možeš priuštiti puder s visokim prekrivanjem, korisnica @seldaasan ima DIY rješenje koje će u tren oka pretvoriti lagane pudere u one teške.

@seldaasan

Some can’t afford to have it all.. so DIY then ?? ##beautyhacks##diy##foryourpage##howto##tutorial##foryoupage##fyp##tiktoktraditions##diyideas

? God Is A Dancer - Tiësto & Mabel

Tajna dugih i bujnih trepavica

Trikovi za maskare nisu rijetkost, ali ova ideja itekako je. Korisnica @mirellabelle itekako zna kako postići lepršave, guste i duge trepavice bez nanošenja onih lažnih.

@mirellabelle

How to make your lashes look like falsies without falsies ??? ##beautyhacks##beautytips##fyp##foryou##makeup

? original sound - mirellabelle

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.