Svježi početak s L'Oreal Professionnelom

Svježi početak baš je ono što Vaša kosa treba kako bi se oporavila od sezone zabava

Svježi početak s L'Oreal Professionnelom

Vaša kosa svaki dan prolazi kroz puno toga. Kada nije na udaru onečišćenja i sunca, skuplja talog od stylinga. Još je gore ako je Vaša kosa obojena u hladne nijanse jer tada talog postaje još vidljiviji. To je pravi trenutak da Vaša kosa krene ispočetka.

Zašto je Vašoj kosi potreban „svježi početak“?

Svježi početak baš je ono što Vaša kosa treba kako bi se oporavila od sezone zabava. Pomoći će Vam da sa svoje kose uklonite nečistoće i talog, ali će istovremeno nahraniti i ojačati vlakno kose. Svakoj je kosi povremeno potreban svježi početak.

OSVJEŽAVANJE

Baš kao što čistite pore na koži, tako je i Vašem vlasištu i kosi potrebno dobro čišćenje kako bi se spriječilo taloženje proizvoda, prljavštine, znoja i svega što može usporiti cirkulaciju i rast kose. Ovaj tretman idealan je za čišćenje i osvježavanje kose i vlasišta. Prvo očistite svoju kosu i vlasište Pure Resource šamponom. Nakon toga potaknite aktivnost korijena i pružite kosi esencijalne hranjive sastojke Aminexil ampulom. Kod kuće isprobajte sljedeće proizvode:

Upotrijebite Pure Resource šampon kao Vaš dnevni šampon ili povremeno počastite svoju kosom svježim početkom.
DUBINSKO HRANJENJE

Isprobajte Nutri Powermix kako biste 100% kompenzirali učinke suhoće. Tretman započinje šamponom koji kosi pruža koncentriranu dozu hranjivosti, a zatim slijedi hranjivi Powermix tretman obogaćen glicerolom kako bi se suhoj kosi pružila hranjivost i hidratizacija.

Zaštitite svoju kosu od topline Nutrifier kremom za feniranje. Obogaćena glicerolom i uljem kokosa, pružit će Vašoj kosi pravu dozu hranjivosti, a istovremeno zaštiti vlakno kose od temperatura do 230°c.Priuštite si tretman rađen po mjeri, s prvim dodatkom koncentriranih sastojaka. Pomiješajte svoju Serie Expert masku s dodatkom i transformirajte svoju kosu dodatnom dozom hranjivosti.Upotrijebite Inforcer Nutrifier gel serum na isti način kao što biste upotrijebili svoju noćnu kremu za lice. Nanesite na suhu ili vlažnu kosu prije nego što odete u krevet kako biste smanjili pucanje svoje kose te je osnažili.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.