Play logo
Neodoljivo slatke bočice

Slatki parfemi savršeni za ljubiteljice bombona i slatkiša

Ako voliš miris slatkiša, bombona i šećera ovi parfemi su prava stvar za tebe. Imamo listu najmirisnijih i najslađih

Parfem
Foto: www.profimedia.hr
Play logo

Znaš onaj osjećaj kada prođeš pored dućana sa gumenim bombonima, šećernom vatom i svim mogućim slatkišima? Uz ove mirisne parfeme i toaletne vodice možeš cijelo vrijeme na sebi nositi miris omiljenih ti slastica. Od nota vanilije, čokolade i karamele pa sve do slatkastog voća i začina - parfeme koji su posvećeni sladokuscima na tržištu nije teško pronaći, a izbor je bogat.

Play logo

Iako ih mnogi smatraju pretjerano djetinjastima ili pak ženskastima, nama su slatki parfemi poprilično dragi. U težim varijantama koje sadrže mošus su idealni za zimske, hladnije mjesece, a oni s lakšim floralnim i citrusnim notama su pak kao stvoreni za vruće ljetne dane i noći. U nastavku pronađi neke od najslavnijih slatkih parfema na svijetu, a čiji miris asocira na vrećicu punu slatkiša.

La Petite Robe Noire Intense Eau de Parfum - 759 kuna

„Sous le Vent” haljina je slastan putnik koji baca svoju čaroliju po cijelom svijetu, a onu koja ga nosi čini nezaboravnom. Ovaj parfem miriši na borovnice i šećernu vunu, vaniliju i pačuli, a karakterizira ga vrlo slatkast, intenzivan miris koji dugo traje.

Izvor: undefined

Mugler Angel Passion Star - 493 kune

Angel Passion Star je orijentalni gurmanski miris za žene. Gornje note su šećerna vuna, kokos, list i pupoljak ribizle, mandarina, dinja, jasmin i bergamot; srednje note su med, crveno voće, kupina, breskva, šljiva, orhideja, jasmin i ruža; bazne note su pačuli, čokolada, karamela, vanilija i mošus.

Play logo
Izvor: undefined

Sweet Like Candy by Ariana Grande - 269 kuna

Sweet Like Candy je miris bobičastog voća, slatkiša i vanilije. Gornje note šećernih kupina i svježeg talijanskog bergamota vode do srca kreme od ribizle, te čitava slatka kompozicija završava vanilijom i dragocjenim drvećem.

Izvor: undefined

Prada Candy - 535 kuna

Sam miris je ekscentričan, impulzivan i strastven te označava lagani zaokret u parfemskoj koncepciji poznatog talijanskog brenda. Mirisna kompozicija predstavlja koktel mošusnih nota kao što su bijeli mošus, benzoin i karamela dok su bazne note bazirane na vaniliji.

Izvor: undefined

Body Fantasies Cotton Candy - 83 kune

Ova mirisna vodica miriše na maline i jagode, a nije ni skupa.

Play logo
Izvor: undefined

Nina Les Monstres Eau De Toilette Spray - 289 kuna

Floralni, ženstveni miris kojim dominiraju slatkaste note voća i ljetnog cvijeća.

Izvor: undefined

Aquolina Pink Sugar - 110 kuna

Ukusna kompozicija Aquolina Pink Sugar je umiljata, slatka i izražajna. Parfem koji će privući gospođice koje vole slatke mirise.

Izvor: undefined

Demeter Cotton Candy Eau de Cologne - 86 kuna

Povoljan i iznimno sladak, ovaj miris neodoljivo podsjeća na šećernu vatu i najslađe gumene bombone. Na koži hlapi nakon dva sata, ali nije skup.

Play logo
Izvor: undefined
Play logo