Šiške i šalu na stranu - veliki povratak chic frizure iz 2000-ih

Svestrane, jednostavne za održavanje i chic, šiške na stranu jesenski su 'must have' ako tražiš suptilnu, ali efektnu promjenu frizure

Šiške i šalu na stranu - veliki povratak chic frizure iz 2000-ih

Rihanna. Selena Gomez. Zac Efron. Sve ove, naizgled neusporedive, zvijezde u jednom su trenutku imale jedinstvenu zajedničku stvar: šiške na stranu.

Image

Trendi frizure slavnih dama koje želimo kopirati ove jeseni


Početkom 2000-ih nismo mogle prošetati gradskom špicom, a da nas ovaj stil šiški nije posvuda pratio, a ako je vjerovati profesionalcima (ali i influencericama), nekad popularna frizura ove jeseni doživjet će svoj veliki povratak.

"Nakon dosta mjeseci neuobičajene svakodnevice i puštanja kose, kod mnogih su kratke šiške postale šiške na stranu i na taj način vratile ovaj stil u fokus", rekao je za portal Popsugar poznati frizer Cesar DeLeon Ramirez. Za razliku od kratkih šiški, šiške na stranu sjajno pristaju svakoj dužini i teksturi kose i izgledaju sjajno i s kratkim i s dugim slojevima.

Za oblikovanje, Ramirez preporučuje nanošenje kreme za stiliziranje na vlažnu kosu prije četke i sušila za glatku frizuru ili potpuno preskakanje sušila za kosu i prirodno sušenje razbarušenih šiški.

Svestrane, jednostavne za održavanje i chic, šiške na stranu jesenski su 'must have'. Ako još uvijek nisi uvjerena, u nastavku smo izdvojile nekoliko influencerica koje 'nose' šiške na stranu i pokazuju koliko ova frizura može izgledati fantastično.

vikyandthekidsophia_rosemary

marianne_theodorsen

meganellaby

maevvo

laugh_of_artist

xeniaadonts

jeannedamas

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.