Osunčani nokti

Malo sunca na noktima: Žute manikure nikad nisu izgledale bolje

Žute manikure ponovno su "in" i kao stvorene su za proljeće, a mi ti donosimo nekoliko ideja kako ovog proljeća nositi žutu boju na noktima

profimedia-0528827145.jpg
Foto: Profimedia.hr

Kada je u pitanju odabir boje laka za nokte za tvoju sljedeću manikuru, žuta vjerojatno nije prva boja na listi onih koje bi željela na svojim noktima. Ipak žutu boju na noktima povezujemo s diskoloracijom ili čak gljivicama na noktima, a to nije nimalo privlačno. No, vrijeme je da razbijemo predrasude, jer žuta boja može izgledati itekako dobro na noktima, posebno nježne pastelne nijanse koje sve više viđamo u proljetno vrijeme.

Image
Hrabri uzorci

6 najvećih trendova u manikuri koji nas čekuju ovog proljeća

Ova omiljena boja asocira na sunce, sreću, optimizam, proljeće i ljeto i toliko je vesela da će ti sigurno izmamiti osmijeh na lice, posebno ako ju nosiš na svojim noktima. Žute manikure ponovno su "in", s dolaskom proljeća i sunčanih dana viđamo ih sve više, a mogućnosti žute boje na noktima je bezbroj.

Od žute francuske manikure, žutih cvjetova, nježnih pastelnih ili hrabrih neonskih nijansi, žuta boja na noktima itekako je svestrana i možeš je nositi na razne načine, a mi imamo nekoliko odličnih ideja za trendi žutu manikuru koja će odmah prizvati sunce i lijepo vrijeme.

Tratinčice

Ova predivna manikura osvojila nas je na prvu - dio noktiju u nježnoj, pastelno žutoj boji, a dio noktiju s detaljima tratinčica čini savršenu kombinaciju idealnu za proljetne dane.

Žuti mikro french

Mikro francuska manikura na kratkim noktima zavladala je svijetom ljepote, a ova žuta verzija mikro frencha savršen je izbor za sve one koje vole minimalizam na noktima.

Žuti 'flower power'

Ništa ne podsjeća na proljeće više od ove predivne cvjetne manikure. Cvjetni nail art ne izlazi iz mode, pa tako ni ovaj trendi trobojni french koji nas je osvojio.

Neon žuta

Za one malo hrabrije kojima je pastelno žuta prenježna boja, tu je neon žuta boja noktiju s kojom ćeš se istaknuti gdje god krenula, a savršena je za ljeto.

Jednostavni i lijepi

I ova nježna manikura odiše jednostavnošću - dio noktiju obojan je u pastelno žutu boju, a dio nokta je neobičnog french dizajna koji cjelokupnu manikuru podiže na novu razinu.

Nježna pastelna boja

Ne može jednostavnije od ovog - nježna, pastelno žuta boja na noktima priziva sunce i proljeće, a bademasti oblik noktiju daje joj posebnu notu profinjenosti.