Saznale smo sve o dva nova i drugačija proizvoda za kosu

U Josey Hair and Beauty studio u veljači su stigla dva zanimljiva proizvoda za kosu- noćni serum za plavuše i prvi miris za kosu i kožu s prirodnim sastojcima.

KerastaseCicanuit-3.jpg
Foto: Studio Exlumine

Kad je o kosi riječ, svi znamo koliko je važna pravilna njega. Naime, baš kao što se brinemo za kožu lica važno je da njegujemo kosu, a kako drugačije nego dobrim preparatima. Gotovo svaki mjesec na tržište stižu novi zanimljivi proizvodi. Tako su u veljači u zagrebački salon Josey Hair&Beauty u zagrebačkim Mlinovima stigla dva nova i zanimljiva proizvoda- jedan koji će posebno oduševiti plavuše i prvi prirodni parfem za kosu i kožu.

Novi top proizvod Blond Absolu linije, Sérum Cicanuit, je prvi Kérastase noćni obnavljajući serum na bazi hijaluronske kiseline. On obnavlja 55 posto površinskih oštećenja od posvjetljivanja kose preko noći. Štiti kosu od trenja, lomljivosti i umanjuje ispucale vrhove. Poboljšana je izdržljivost kose, kao i izgled vlasi, a kosa je jača i sjajnija.

Image
Foto: Studio Exlumina

Vlasnica salona Josey Hair&Beauty Josipa Drpić, ispričala nam je kako je serum oduševio njezine klijentice koje su ga gotovo razgrabile. A osim toga, u salon je nedavno stigao neodoljivi Authentic Beauty Concept miris za kosu i kožu. Ovaj čist i puderast miris osvježavajuća je kombinacija nota limuna, jabuka, ljubičica i divljih frezija, a podiže beauty rutinu svake žene na novu razinu.

"Authentic Beauty Concept Eau de Toilette je uistinu predivan spoj elegancije i karaktera sa čistim, ženstvenim završetkom.Namijenjen je za kosu i kožu, a zbog svog prirodnog sastava, ne ostavlja mrlje na odjeći tako da u trenutku može zamijeniti klasični parfem." ispričala nam je Josipa Drpić

S obzirom da smo u mjesecu ljubavi i darivanja, Josey Hair&Beauty, dvije sretne čitateljice daruje. Detalje darivanja potražite na našoj FB stranici.