Make up tips and tricks

Savjeti za žene iznad 40.: Kako izbjeći greške u šminkanju?

Poznata vizažistica Jamie Greenberg otkrila je koje su tri greške u šminkanju za sve žene iznad 40, ali i tri savjeta kako make up dovesti na novu razinu

vizazisticamakeupsavjeti.jpg
Foto: www.profimedia.hr

Život nakon četrdesete odličan je zbog mnogih stvari - više nisi nesigurna i ne preispituješ se kao što si to radila u svojim dvadesetima, staloženija si i osjećaš se ugodnije u svojoj koži. A kada smo već kod kože, to je jedna od stvari koje ti u ovim godinama mogu zadavati najviše problema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Ako si prešla četrdesetu moraš znati za ova 4 make up trika uz koje češ izgledati 10 godina mlađe

Bore i linije oko usta, čela i očiju kojih definitivno nije bilo u tvojim dvadesetima dokaz su užurbanog života i mnogo sati provedenih na suncu, a upravo su one jedan od razloga zašto i tvoja šminka ne "sjeda" na tvoje lice kako treba. U tom slučaju, važno je prilagoditi šminku i rutinu njege kože potrebama tvoje kože. Naravno, nismo svi profesionalni šminkeri, a naučiti koji izgled i tehnike nanošenja najviše laskaju koži može biti izazovno i dugotrajno.

Srećom, jedna je poznata vizažistica je za Who What Wear podijelila nekoliko savjeta koji će ti u tome pomoći, a riječ je o Jamie Greenberg, holivudskoj vizažistici koja je zaslužna za make up lookove brojnih poznatih dama iznad 40 godina, kao što su Gwyneth Paltrow, Rashida Jones, Chelsea Handler, Maya Rudolph, Lauren Graham i Julie Bowen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Greenberg je podijelila neke od najčešćih pogrešaka u šminkanju koje vidi kod žena starijih od 40 godina, kao i nekoliko trikova koji će odmah poboljšati tvoj make up look.

1/7
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.