Božić na noktima

S ovim blagdanskim manikurama ne možeš pogriješiti

Zahvaljujući zimskim trendovima u manikuri ove ćeš godine imati savršene blagdanske nokte, a mi smo pronašle nekoliko inspirativnih manikura

bozicmanikura2020.jpg
Foto: Instagram

Blagdanska manikura nešto je što nam je ovih dana svima potrebno - oduzet će nam malo vremena, kojeg ionako imamo previše, bilo da odemo do salona ili ju napravimo same kod kuće, a krajnji rezultat bit će savršeni svečani dodatak koji će potrajati nekoliko tjedana.

Image

Šljokice na noktima idealne su za blagdansko vrijeme

No odabir laka za nokte i načina manikure nije najveća odluka koju moraš donijeti ove sezone - najveća je odluka ipak dizajn za koji ćeš se odlučiti. Srećom, tu su zimski trendovi u manikuri, neki od najljepših i najsuptilnijih, uz koje ćeš ove godine imati savršene blagdanske nokte, idealne za virtualne božićne zabave s prijateljima.

Od bijelih pahuljica i božićnih motiva do baršunastog uzorka, među našim izborom pronaći ćeš inspiraciju za svoju blagdansku manikuru.

Baršunasti nokti

Upoznaj baršunaste nokte, novi trend u manikuri ove sezone koji je toliko očaravajuć i koji nas neodoljivo podsjeća na Božić, pa su upravo zato ovi nokti savršen izbor za blagdansku manikuru.

Pahulje

Prekrasan, čisti, minimalistički dizajn pahuljica jedan je od najljepših za koji se možeš odlučiti ovih blagdana, a predivne, neutralne boje lako ćeš ukomponirati uz svaki outfit.

Blagdanske folije

Ako razmišljaš o blagdanskim noktima, ali želiš dizajn koji nije tradicionalno sezonski, onda je ovo apstraktno platno jarkih boja sa sjajnim zlatnim folijama savršen izbor za tebe.

Srebrne zvjezdice

Ako želiš minimalističku manikuru, nude baza s jednom 3D srebrnom zvijezdom pritisnutom na vrh svakog nokta idealan je izbor ovih blagdana.

Bordo nokti

Ova super šik manikura s minimalističkom bordo prugom matirajućeg efekta po sredini nokta savršena je za blagdane i vrlo je jednostavna.

Božićni motivi

Božićni motivi na noktima najbolji su izbor za one koji žele biti istinski u duhu Božića - lampice, vjenčići, božikovina - sve su to motivi koji se ovih blagdana mogu naći i na tvojim noktima.