Play logo

Rose Gold boja kose hit je ovog ljeta, a mi ti donosimo najljepše lookove upravo te boje

Rose Gold boja prvo je prije nekoliko godina zavladala interijerima, a potom se preselila i u svijet mode. Ovog je ljeta pak pokorila frizerske salone i naše frizure. Mi moramo priznati da je kosa u ovoj boji apsolutno čarobna

Rose Gold boja kose hit je ovog ljeta, a mi ti donosimo najljepše lookove upravo te boje
Play logo

Najromantičnija boja za kosu ovog ljeta definitivno je Rose Gold nijansa koja može biti izraženije ili slabije ružičasta, no u svakom slučaju je predivna. Obični plavi ili bakreni pramenovi u kosi tako su ovog ljeta skinuti s trona najtraženijih stylinga za kosu, a na prijestolje su došli valovi u nježnim nijansama breskve, jagode ili pak baby roze.

Play logo


Kako je ljeto idealno vrijeme za eksperimentiranje s bojama kose, sada je savršen trenutak da u bespućima Instagrama pronađeš inspiraciju za ovosezonsku frizuru. Nijansa Rose Gold trenutno je apsolutni hit frizerskog svijeta, pa divne frizure u ovoj boji viđamo na profilima "it" djevojaka, slavnih frizerskih salona kao i stilista. Rose Gold je prije nekoliko godina postala zaštitni znak milenijalaca, a mogli smo ju vidjeti baš svugdje - od detalja u interijerima pa sve do nijansi lakova za nokte i maskica za mobitele. 

Play logo


Došlo je tako vrijeme da ju isprobamo nositi i na kosi, pa smo, za inspiraciju i dodatan poticaj da i ti daš šansu ovoj divnoj nijansi kose, izvukle inspirativne fotke s Instagrama. Rose Gold se može nositi na različite načine - od laganih pramenova pa sve do kose potpuno obojene u tu nijansu, krajnji izbor je tvoj. Mi znamo da se nama gotovo sve opcije jako sviđaju. 

Ako se odlučiš za veliku promjenu i poželiš obojati kosu u ovu boju, pazi na samo jedno - savršeni ton teško je postići kod kuće, pa je najbolje da se prepustiš rukama stručnjaka koji će znati kako gradirati nijanse i stvoriti zadivljujući finalni look. 

Play logo
Play logo
Play logo