Neobična i prekrasna

'Rose blonde' boja kose pravi je ljetni hit

Prekrasna plava kosa s ružičastim odsjajem ovog je ljeta must-have kada je riječ o frizurama

hairmate.krakow-cairohair.jpg
Foto: Instagram/hairmate.krakow/cairohair

Svake godine svjedočimo novim trendovima kada je riječ o frizurama i bojama za kosu, a nerijetko su toliko neobični da nas osvoje na prvu, posebno ako se radi o bojama koje baš nismo navikli viđati na kosi. A takva je i ova boja, koja je osvojila društvene mreže ovog ljeta.

Image
Ljeto u kosi

Ljetni hit koji ćemo viđati posvuda: Osunčana plava kosa

Ovog ljeta, na pomolu je novi trend u bojenju kose, a riječ je o "rose blonde" boji koja je zavladala Instagramom. Ova ružičasto-plava kosa nije ništa drugo nego zadivljujuća i savršen je izbor za sve one željne promjene.

Plava kosa uvijek je u modi, ali ovog ljeta dobiva pravo i pomalo neočekivano osvježenje. Plava kosa s ružičastim odsjajem novi je zaokret na plavoj kosi, a karakteriziraju ga topli ružičasto-zlatni tonovi. A najbolji dio je da ova boja kose pristaje uz baš svaki ton kože, što znači da će na svima odlično izgledati.

Ovu boju najlakše je dobiti ako već imaš plavu kosu - svojoj kosi možeš jednostavno dodati ružičasto-zlatne tonove. Ali ako imaš tamniju ili crnu kosu i želiš "rose blonde" kosu, imaj na umu da će ti trebati malo više vremena - morat ćeš posvijetliti i izbijeliti kosu, a što je tvoja početna nijansa tamnija, to će ti trebati više vremena da postigneš željenu nijansu ružičasto-plave boje.

Naravno, ukoliko ne želiš cijelu kosu obojati u ovu boju, uvijek možeš napraviti "rose blonde" dip dye ili ombre, odnosno obojiti samo vrhove - takva će frizura isto odlično izgledati.

Ova prekrasna boja savršeno je ljetno osvježenje za tvoju kosu i nas je oduševila. Zato, ako si u potrazi za novom bojom kose i tražiš nešto neobično, ova boja stvorena je za tebe.