Razmišljaš o tetovaži? Pronašle smo odlične dizajne akvarelnih tetovaža koji će ti privući pažnju

Akvarelne tetovaže lijepe su i živopisne i ne preopterećuju kožu previše pigmentiranim bojama. Izdvojlie smo 15 dizajna savršenih za ljetne dane

Razmišljaš o tetovaži? Pronašle smo odlične dizajne akvarelnih tetovaža koji će ti privući pažnju

Tetovaže su oduvijek bile predmetom rasprave - neki ih vole, neki ne, ali ne možemo poreći da ne izgledaju sjajno ako su kvalitetno napravljene. Uz to, mnogi misle da tetovaže najbolje izgledaju kada su ograničene na jednostavnu paletu crnih, sivih i drugih neutralnih boja.

Image

Decentne i jedva vidljive: Mnoge slavne face imaju minimalističke tetovaže s posebnim značenjem


Međutim, postoji jedan trend tetovaža koji bi mogao promijeniti upravo tu zabludu - akvarelne tetovaže u boji, čija popularnost raste iz dana u dan, a najpopularnije su u Japanu i Južnoj Koreji. Akvarelne tetovaže lijepe su i živopisne, ne preopterećuju kožu previše pigmentiranim bojama, a tetovaža izgleda kao živa slika.

Upravo zahvaljujući bojama, tetovaže izgledaju sjajno i upečatljivo, ali i kod njih postoji "kvaka" - takve tetovaže ne traju dugo i izblijedjet će prije od klasičnih tetovaža. Ipak, ne daj da te to obeshrabri - uz malo losiona i kreme za sunčanje svoju ćeš tetovažu dulje održati živopisnom, a njezinu boju postojanom.

Kako bi se uvjerila koliko sjajno ovakve tetovaže mogu izgledati, izdvojile smo 15 dizajna koji su nas oborili s nogu, a koji su idealni za ljetne dane.

Tetovaža cvijeća i tekst

Cvjetne tetovaže savršen su izbor za sve nježne duše, a dodaš li uz njih neku riječ ili tekst koji te posebno opisuje, tvoja će tetovaža dobiti dodatno značenje. 

Tetovaža grančice na leđima

Tetovaže na leđima savršen su izbor za ljetne dane jer će zablistati na tebi kada odjeneš kupaći, a zahvaljujući svojoj tetovaži možeš biti sigurna da ćeš mamiti poglede na plaži. 

Drvo s lišćem u boji

Jednostavna tetovaža na zapešću poput ove izgledat će sjajno uz malo boje.

Uvenulo cvijeće

Čak i uvenulo cvijeće izgleda lijepo ako je riječ o tetovaži, a tetovaža na ovom mjestu idealna je jer ju možeš prekriti kada god želiš. 

Minimalistička tetovaža u boji

Jednostavna tetovaža poput ove podsjeća nas na tetovaže iz sladoleda koje smo kao djeca ljepili na tijelo, a savršena je za sve one koji ne vole velike dizajne.

Tetovaža jednoroga

Jednorog u boji savršen je motiv za tetovažu za sve ljubiteljice magije i čudesnih stvorenja, a ova tetovaža izgleda toliko dobro da ju odmah želimo napraviti. 

Ljubičaste latice na ruci

Još jedna tetovaža koja dokazuje da je cvijeće u boji savršen motiv za tetovažu koji će uvijek sjajno izgledati.

Ptica u letu

Za sve one koje su slobodne i avanturističkog duha, tetovaža ptice u letu savršen je izbor. 

Boja izvan linija

Tko kaže da boja tetovaže mora biti isključivo unutar linija? Ova tetovaža pravi je dokaz da i boja koja se "prelijeva" izvan linija može odlično izgledati. 

Dašak plave boje

Dizajn cvijeća uz tek malo boje savršen je izbor za one koji nisu sigurni žele li tetovažu u boji ili ne - ovakva će ih tetovaža uvjeriti u suprotno.

Šareni dizajn

Šarena tetovaža poput ove izgleda toliko veselo i razigrano da ju odmah poželimo istetovirati.

Minimalizam uz malo boje

Tetovaža jednostavnog obrisa lica uz malo boje može itekako dobro izgledati, a ovo je dokaz.

Majka i kćer

Motiv majke koja ljubi svoju bebu savršena je tetovaža koju možeš posvetiti svojoj majci, ili istetovirati na sebi ako si i ti majka. 

Tetovaža lavande

Lavanda je mnogima omiljena biljka, što zbog svog izgleda, što zbog mirisa, a tetovaža lavande izgledat će odlično ako je cijela u boji.

Balerina

Tetovaža balerine koja pleše odličan je izbor za sve plesačice koje ne znaju što bi tetovirale.