Pronašle smo najbolje vodootporne maskare do 100 kuna koje možeš nositi i u izolaciji

Maskara je u make up-u kao mala crna haljina u modi. Bez obzira voliš li dramatičan ili prirodan look, lijepe trepavice odgovaraju svakoj prigodi - pa čak i ostanku doma za vrijeme izolacije

Pronašle smo najbolje vodootporne maskare do 100 kuna koje možeš nositi i u izolaciji
Play logo

Iako se u zadnje vrijeme zbog pandemije koronavirusa ne šminkamo često kao inače, priznajemo da tu i tamo znamo 'nabaciti' malo pudera i maskare čisto kako bismo se osjećale bolje. Koža sad bolje diše bez šminke, ali povremeno sređivanje za 'po kući' dobro utječe na nas. Je li i tebi tako?

Play logo


via Giphy


Bilo da se dodaju volumen, dužinu ili intenzitet boje, što bi moglo biti bolje od pronalaska maskare koja odgovara svim tvojim potrebama? Nadamo se da ćemo uskoro sve moći izaći van kuće, vratiti se na posao, pa samo odlučile pronaći najbolje maskare do 100 kuna koje bismo prije toga željele isprobati. 

Image

5 najčešćih pogrešaka kod korištenja maskare


Ovo je naših TOP 10: 

Play logo

Maybelline Lash Sensational - 73 kn

shimmer fallback


Vodootporna maskara za produženje i povećanje volumena trepavica. Brzo i jednostavno se nanosi, uvija trepavice, ima intenzivnu boju i produljuje trepavice.


Prednosti: ima jedinstvenu četkicu koja olakšava nanošenje. Odvaja trepavice i dodaje prekrasnu boju. Prikladna za osjetljive oči i žene koje nose kontaktne leće.

L’Oréal Paris Volume Million Lashes - 87 kn

shimmer fallback


Čini trepavice gušćima i jača ih , brzo i jednostavno se nanosi. Maskaru nanosi nježnim potezima na trepavice od korijena do krajeva. Za veće naglašavanje nanesi više slojeva.

Play logo

Prednosti: ne nastaje puno grudica, možeš je dugo nositi,  trepavice izgledaju punije i četkica s kojom se maskara lako nanosi. Također je pogodna za osjetljive oči.

Catrice Pret-a-Volume False Lashes - 35 kn

shimmer fallback


Odlična maskara za uvijanje i odvajanje trepavica koja im pruža  maksimalnu duljinu.  Prednosti: čini trepavice izrazio gustima, ne lijepi ih, ne razmazuje se i ima dugotrajan efekt.

Max Factor 2000 Calorie - 68 kn

Maskara Max Factor 2000 Calorie 2000 tvojim će trepavicama pružiti maksimalnu duljinu i nestvarni volumen. Prednosti: ne razmazuje se, ima dugotrajni efekt i brzo i jednostavno se nanosi.

Play logo

Revlon Cosmetics Volume + Length Magnified - 95 kn

shimmer fallback


Maskara koja će tvojim trepavicama pružiti maksimalnu duljinu i nestvarni volumen.  Prednosti: produljuje trepavice, pojedinačno odvaja svaku trepavicu i ima intenzivnu boju.

Bourjois Volume Glamour Push Up Mascara - 99 kn

shimmer fallback


Vodootporna maskara za volumen i uvijanje trepavica, najbolja za oblikovanje i volumen. Prednosti: produljuje trepavice, naglašava oblik očiju i trepavice čini izrazito gustima.

Maybelline Great Lash - oko 40 kn

shimmer fallback


Primjenjuje se ravnomjerno, vrlo je pigmentirana i odlično definira i odvaja trepavice. Prednost: dodaje volumen, aplikacija je jednostavana i nema grudica.

Play logo

Artdeco Perfect Volume - 80 kn

shimmer fallback


Vodootporna maskara za veći volumen trepavica. Specijalna ovalna četkica čini male i tanke trepavice gušćima te im daje volumen.  Prednosti: naglašava oblik očiju, hrani i regenerira trepavice. Pogodna za osjetljive oči i osobe koje nose kontaktne leće. 

Essence I love Extreeme - 24 kn

shimmer fallback


Maskara koja zbog posebne četkice daje ekstra volumen. Svaka trepavica će biti obojana, a oči privlačne. Prednosti: Razdvaja trepavice i daje im duljinu i volumen. Uz ovu maskaru može se  postići efekt umjetnih trepavica.

NYX Worth The Hype - 75 kn

shimmer fallback


Iznimno pigmentirana i vodootporna maskara omogućava udobno nošenje u više nanosa za savršen izgled trepavica. Prednosti: Četkica omogućava dosezanje svih trepavica u kutu oka čime se postiže prekrasan volumen.

Play logo
Play logo
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.