Proljetno čišćenje i za tvoju kožu: Izdvojile smo nekoliko odličnih uređaja za čišćenje lica

Isprobaj neki od ovih korisnih uređaja kako bi mogla svakodnevno svojoj koži priuštiti iskustvo kao u kozmetičkom salonu

Proljetno čišćenje i za tvoju kožu: Izdvojile smo nekoliko odličnih uređaja za čišćenje lica

Većina nas još uvijek lice čisti na tradicionalni način: mlijekom za lice, blazinicama ili vlažnim maramicama. No samo uklanjanje šminke i ispiranje vodom neće priuštiti tvojoj koži dubinsko čišćenje kakvo joj je potrebno. Ako kožu dugo vremena površno čistiš, može doći do nakupljanja nečistoća i pojave upalnih procesa zbog kojih nastaju akne i naposljetku trajne mrlje na koži. S ovim uređajima očistit ćeš i najdublje nečistoće i pružiti svojoj koži priliku da slobodno diše. 

Skincare Splash Face GIF from Skincare GIFsForeo (300 - 1300 kn)

Skandinavski brend Foreo zbilja će transformirati tvoju kožu. Uređaji Luna funkcioniraju na principu pulsacija visokih frekvencija kakve inače nude profesionalni tretmani. To znači da će tvoja koža biti dubinski očišćena za samo dvije minute. Neovisno imaš li masnu ili osjetljivu kožu, Foreo u ponudi ima nekoliko različitih uređaja za različite tipove kože, tako da ćeš sigurno pronaći onaj koji odgovara baš tebi. 

Clarisonic (800 – 1600 kn)

Ovo je jedan od prvih brendova koji je na tržište izbacio električni beauty uređaj. Iako postoji već preko 10 godina, i dalje je favorit žena diljem svijeta, uključujući i slavnu Oprah. Zahvaljujući nježno vibrirajućoj četkici, čišćenje lica traje samo minutu i mnogo je učinkovitije nego klasično čišćenje lica blazinicom i sredstvom za čišćenje. 

Clinique Sonic System Purifying Cleansing Brush (1000 kn)

Clinique je brend poznat po odličnim proizvodima za njegu i čišćenje lica, a prije nekoliko godina na tržište su plasirali svoj prvi električni čistač. Ova elegantna četkica sastoji se od dva dijela. Bijelom četkicom čistiš velike dijelove lica poput čela i obraza, dok je zeleni dio četkice namijenjen za teže dostupna mjesta poput pregiba nosa. 

Beurer Pureo (400 kn)

Ovaj je uređaj namijenjen osjetljivoj koži lica jer je četkica napravljena od nešto nježnijih vlakana. Osim što efikasno čisti kožu, ovaj uređaj poboljšava cirkulaciju. Uz to ima i ugrađeno LED plavo svijetlo koje pročišćuje pore i pomaže u borbi s aknama i nepravilnostima. Četkica je vodootporna i može se koristiti i tijekom tuširanja. 

shimmer fallback

RIO Facial deep skin cleanser (350 kn)

Ovaj uređaj služi za temeljito čišćenje kože lica i nudi različite razine intenziteta: piling, ciljano čišćenje T zone, masaža i tretman za osjetljivo područje oko očiju. Dubinski čisti pore, potiče mikro cirkulaciju, uklanja mrtve stanice i čini kožu blistavom. Uređaj se može koristiti i pod tušem, a baterija traje do tri sata. 

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.