'proljeće na koži'

Obožavaš proljeće i želiš to svima pokazati? Pronašle smo ideje za divne proljetne tetovaže

Jedna si od onih koja misli da nikad ne možeš imati previše tetovaža ili možda tek razmišljaš o prvoj tetovaži? Uz to, obožavaš proljeće? Možda je vrijeme da razmisliš o tetovaži inspiriranoj proljećem i na taj način zadržiš kroz cijelu godinu onaj super osjećaj koji imaš kada se sve oko tebe budi

tetiana-shadrina-EeuQVx1WlOA-unsplash.jpg
Foto: Unsplash

Ako tvoja koža žudi za novom tetovažom, sada je pravo vrijeme za nju, osobito ako je proljeće tvoje omiljeno godišnje doba. Život se budi nakon zimske hibernacije, voćke pupaju, ptice sve više cvrkuću, a u tebi je toliko energije da imaš osjećaj da bi mogla otrčati oko svijeta, a da se ni ne zadišeš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Tintom pod kožu

Planiraš pod iglu? Ove tetovaže bit će hit u 2023. godini

Osjećaš li ovo proljetno ushićenje u svakoj stanici svoga tijela, predlažemo ti tetovažu s proljetnim motivom kako bi taj dobar osjećaj mogla zadržati kroz cijelu godinu - zimi će te na njega podsjećati taj maleni crtež naslikan tintom na tvojoj koži.

Također, sada je najbolji trenutak za tetovažu jer još nije pretoplo pa se ne znojiš, a i koža ti nije izložena jakom suncu pa će moći lijepo zacijeliti. U nastavku ti donosimo nekoliko ideja za proljetne tetovaže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
1/9