Play logo

Pridruži nam se na otvorenju prvog hrvatskog NYX Professional Makeup dućana!

Čekaju te brojna iznenađenja, dobar provod i NYX Cosmetics pokloni za prvih 500 kupaca!

Pridruži nam se na otvorenju prvog hrvatskog NYX Professional Makeup dućana!
Play logo

Otvara se prvi hrvatski NYX Professional Makeup dućan! Pridruži nam se! Čekaju te brojna iznenađenja, dobar provod i NYX Cosmetics pokloni za prvih 500 kupaca!

NYX Professional Makeup dobio je ime po grčkoj božici, vladarici noći i simbolu ljepote i snage. Brend je poznat po visokoj kvaliteti, profesionalnom makeupu i pristupačnim cijenama. Lider u industriji masovne kozmetike, NYX Professional Makeup definiran je izuzetnom kvalitetom proizvoda s visokom pigmentacijom i isplatljivosti.

Brend pruža niz klasičnih, sezonskih i potpuno trendy nijansi što ga čini neizostavnim dijelom kozmetičkih torbica svih ljubitelja ljepote i profesionalne šminke. Brand je svoje temelje izgradio na umjetničkom nadahnuću, počevši od samo jednog proizvoda i vizije. Sjedište NYX Professional Makeupa je u srcu Los Angelesa, a kao globalni brend je dostupan u više od 70 zemalja, više tisuća trgovina, beauty i fashion prodavaonicama, zasebnim te beauty supply prodavaonicama.

Zato, Makuep Junkie, isprazni svoju kozmetičku torbicu jer trebat će ti mjesta! Arena Centar, prizemlje – 15.10. od 11 sati. Vidimo se!

Play logo
Play logo