Play logo

Predstavljena nova linija za njegu lica koja uklanja znakove starenja

Nakon 10 godina istraživanja, Caudalie otkriva novu formulu mladosti

PREMIER-CRU_.jpg
Play logo

Premier Cru, najluksuznija linija za njegu kože lica francuskog branda Caudalie, vraća se s novom poboljšanom formulom obogaćenom patentiranom TET8 tehnologijom, rezultatom desetogodišnjeg istraživanja nastalog u suradnji s dr. Davidom Sinclairom (Harvard Medical School). Revolucionarna tehnologija potiče proteine mladosti u koži i ispravlja osam znakova starenja kože. Premier Cru sadrži najbolje aktivne sastojke dobivene iz vinove loze (resveratrol, viniferin, polifenoli) u kombinaciji s hijaluronskom kiselinom i polisaharidima koji vidljivo zaglađuju bore već nakon 3 minute od nanošenja.

Play logo

Vrhunska znanost i ekološka osviještenost

Patentirana TET8 tehnologija djeluje tako da reaktivira gene i potiče proizvodnju mladenačkih stanica, što prirodno daje koži više kolagena, elastina i hijaluronske kiseline. Osim što sadrže vrlo učinkovit patent, Premier Cru proizvodi formulirani su s najboljim aktivnim sastojcima u industriji: viniferinom (za borbu protiv tamnih mrlja), antioksidativnim polifenolima sjemenki grožđa i hijaluronskom kiselinom (za intenzivnu hidrataciju).

U ovom vodećem asortimanu proizvoda za njegu kože ekološka osviještenost je prioritet pa su tako kreme iz Premier Cru linije dostupne u posudi koja se može u potpunosti reciklirati i ponovno napuniti. Po prvi će put, obožavatelji branda moći obnoviti svoju luksuznu dnevnu ili noćnu kremu kupnjom kapsule koja se može ponovno puniti.

Play logo
Izvor: undefined

Premier Cru krema (Premier Cru The Cream)

Cijena: 615 kn; dostupna u formatu za ponovno punjenje (525 kn)

Premier Cru je luksuzna anti-age krema obogaćena patentiranom TET8 tehnologijom te ispravlja 8 znakova starenja, bez kompromisa: duboke bore, fine linije, čvrstoću, volumen, elastičnost, staračke pjege, hidrataciju i sjaj. Šećeri za zatezanje vidljivo poboljšavaju izgled bora u samo nekoliko minuta od nanošenja. Prema provedenom kliničkom istraživanju, 97% korisnika je nakon korištenja ove kreme osjetilo poboljšanu elastičnost kože, 93% smanjenje bora i čak 100% poboljšanu hidrataciju kože.

Play logo

Upotreba: Ujutro i navečer, na lice i vrat, samostalno ili nakon seruma

Premier Cru bogata krema (Premier Cru The Rich Cream)

Cijena: 615 kn; dostupna u formatu za ponovno punjenje (525 kn)

Play logo

Premier Cru bogata krema, osim patentirane TET8 tehnologije, obogaćena je bioceramidima koji obnavljaju lipide i osiguravaju hidrataciju najsušoj i najosjetljivijoj koži. Prema provedenom kliničkom istraživanju, 97% korisnika osjetilo je vidno transformiranu kožu.

Premier Cru serum (The Serum)

Cijena: 615 kn

Play logo

Premier Cru Serum daje koži trenutnu i intenzivnu hidrataciju zahvaljujući visokoj koncentraciji hijaluronske kiseline. Ovaj serum obogaćen je šećerima za učvršćivanje koji pružaju trenutni učinak vidljiv nakon 3 minute i djeluje do 6 sati. Viniferin smanjuje pojave pigmentnih mrlja koji u kombinaciji s honokiolom (aktivnim sastojkom ekstrahiranog iz magnolije) vidljivo učvršćuje kožu. Rezultat je podignuto lice s pomlađenim izgledom.

Upotreba: Ujutro i navečer, prije kreme.

Premier Cru krema za područje oko očiju (The Eye Cream)

Play logo

Cijena: 330 kn

Ova krema za konturu oko očiju minimalizira pojavu podočnjaka. Prilikom nanošenja kreme hladnim metalnim vrhom smanjuje se natečenost. Nježno pomaže u uklanjanju toksina i povećava cirkulaciju krvi, što smanjuje pojavu podočnjaka.

Caudalie Premier Cru liniju proizvoda, kao i ostale proizvode iz Caudalie asortimana možete pronaći u odabranim ljekarnama i Muller poslovnicama.

Play logo