Play logo

Poznata influencerica otkrila tajnu svoje savršene kose

Korana Gvozdić jedna je od onih žena koje predivnom kosom uvijek plijene pažnju, a sad znamo i koja je njezina tajna

Poznata influencerica otkrila tajnu svoje savršene kose
Play logo

Kada je riječ o dugoj kosi, najčešća asocijacija je ljepota. A da bi duga kosa zaista i bila lijepa, prvo mora biti zdrava. S tim se slaže i naša poznata voditeljica i influencerica Korana Gvozdić, jedna od onih žena koje predivnom kosom uvijek plijene pažnju. Korana ne skriva kako o svojoj kosi brine tijekom cijele godine. Kosu voli nahraniti iznutra i izvana, a za svoje predivne frizure koristi uređaje koji njezinu kosu oblikuju, njeguju i štite.

Play logo


Korana je nedavno objavila fotografiju na kojoj je sa svojim pratiteljicama podijelila tajnu predivnih opuštenih lokni koje neodoljivo podsjećaju na godišnji odmor.

Ljetni valovi u kosi

Lijepa Korana svoje pratitelje osvaja jednostavnošću i neposrednošću komunikacije koja je uvijek životna i začinjena s puno duha. No, osim slatkih detalja iz svakodnevnog života udvoje, Korana s pratiteljicama dijeli i tajne svog uvijek pomno dotjeranog izgleda. Finalni touch svakom njezinom looku daje predivan šarm duge i blistave kose.

Korana je s pratiteljicama podijelila kako ove predivne valove u svojoj dugoj kosi radi novim auto curlerom Philips MoistureProtect koji čuva prirodnu vlažnost kose. Čarobni uvijač sve radi sam, a lokne svaki put ispadnu savršene i to bez ikakvog iskustva ili predznanja. Ovaj je auto curler odličan izbor za sve vrste i dužine kose, čak i za klasičan ili dugi bob.

Za prekrasno sjajnu i njegovanu kosu

Bez obzira želite li čvršće lokne za glamurozan svečaniji izgled ili veće i opuštenije valove s puno šarma, s auto curlerom Philips MoistureProtectmožete imati oboje. Prije loknanja svakako prosušite kosuMoistureProtect fenom koji će vam pomoći zadržati vlažnost kose i neće je oštetiti.

Ako poželite ravnu frizuruMoistureProtect pegla će sačuvati vašu kosu od dodatnog isušivanja, a osim savršeno ravne kose dobiti ćete i dodatni sjaj kose zbog njege ionima. Zbog toga će vaša kosa uvijek biti sjajna, zaglađena i zaštićena od isušivanja, bez obzira kakve kovrče odabrali.

Više informacija o proizvodima potražite na stranici MoistureProtect linijeza njegu kose.

Play logo