Popularni beauty proizvodi koji koštaju manje od 100 kuna, a odlični su za kožu

I na drogerijskim se policama mogu pronaći proizvodi koji mogu zamijeniti one luksuzne i daju odlične rezultate, a cijenom su pristupačni

Popularni beauty proizvodi koji koštaju manje od 100 kuna, a odlični su za kožu

Poznata izrečica glasi 'dobiješ koliko platiš', no kad je o kozmetici riječ to baš i nije točno. Naime, beauty industrija razvija se rapidno, a konkurecija je velika. Kozmetički brendovi svakodnevno nas oduševljavaju svojim novitetima i inovativnim proizvodima, a često se i u drogerijama mogu pronaći zaista odlični i kvalitetni proizvodi koji ne koštaju puno.

Iako postoje brojni luksuzni i skupocjeni proizvodi koji vrijede svake kune, na tržištu ima i puno onih koje se ne isplati kupovati. Osim toga, u drogerijama se mogu pronaći mnogo jeftinije alternative takvim proizvodima, a koje daju jednake rezultate.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Došlo je vrijeme kad ne trebaš cijelu plaću potrošiti na skupu kozmetiku da bi imala lijepu i njegovanu kožu. Postoji mnogo pristupačnih brendova u čijoj ćeš ponudi pronaći kvalitetne, a cjenovno pristupačne proizvode koji će ispuniti sve potrebe tvoje kože. 

Ono što je također vrlo bitno naglasiti kad je riječ o korištenju kozmetičkih proizvoda je pravilo 'manje je više'. Minimalizam postaje sve popularniji i u svijetu ljepote pa zaista nema smisla svoju kožu opterećivati onim proizvodima koji nisu potrebni u rutini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Da bi izgradila kvalitetnu skincare rutinu, vrlo je važno da pronađeš one proizvode koji će ti odgovarati. Ako si u potrazi za pristupačnijim proizvodima koji donose dobre rezultate, onda zaviri na police drogerija jer ćeš tamo sigurno pronaći nešto za sebe i svoj tip kože, bilo da je riječ o kozmetici ili makeupu. 

U nastavku smo izdvojile deset odličnih beauty proizvoda koji nisu skuplji od 100 kuna, a neki su od njih zbog svoje popularnosti već stekli i kultni status među obožavateljicama kozmetike. Svi ti proizvodi imaju odlične recenzije i među najprodavanijim su drogerijskim proizvodima, pa je možda pravo vrijeme da im daš šansu.

Foto: Instagram, Unsplash

1/11
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.