Vrijeme je za šišanje

Planiraš ozbiljne rezove? Ove kratke frizure su u modi

Nose se šiške, ali u modi su i frizure bez njih, poput klasičnog boba. Odaberi savršenu za sebe i pravac k frizeru

pexels-marcelo-chagas-10417432.jpg
Foto: Pexels

S dolaskom toplijih dana nekako imamo potrebu skinuti sa sebe sve što nam smeta - od kaputa, preko kilograma pa do kose. Kape i konjskog repa lako ćeš se riješiti, kilograma malo teže, no vrijedi potruditi se, osobito zbog zdravlja. No, sada nije riječ o kilogramima, nego o frizuri. Ako si raspoložena za kratku kosu, no nemaš ideju kako se ošišati, u nastavku ti donosimo nekoliko frizura koje su u modi ovog proljeća.

Image
'Flicky bob'

Najpopularnija bob frizura ovog proljeća nosi se u vintage stilu

Neke su skroz kratke, a neke koketiraju s družinom pa sežu do ispod uha. To je za sve one među nama koje nemaju hrabrosti za pixie frizuru, već se odlučuju za onu "kratku" koju mogu, kad im dosadi, svezati u - dobri, stari rep. Kojem god društvu pripadala, imamo ideju i za tvoju glavu. Nose se šiške, ali u modi su i frizure bez njih, poput klasičnog boba. Odaberi savršenu za sebe i pravac k frizeru.

Shaggy bob

Frizura savršena za proljeće, razbarušena i seksi. Dužina joj može varirati, ovisno o tvojim željama. Riječ je o bob frizuri sa šiškama, mekih, nedefiniranih linija.

'Zavjesa' šiške

ove šiške inspirirane '70-im godinama prošlog stoljeća u modi su već neko vrijeme, no čini nam se da njihov trenutak s proljećem tek dolazi.

Frizura 'drugi dan'

Ovo je odlična frizura za žene i djevojke koje imaju važnijeg posla od održavanje kose savršenom. Nije u modi svakodnevno pranje i peglanje - kako u kući tako i na tvojoj glavi. Vrijeme je da što više boraviš na svježem zraku, u prirodi, na špici, u druženju s dragim ljudima. Da upijaš prve zrake proljetog sunca. Neoprano suđe, odjeća i kosa, neće pobjeći. I baš zbog toga, u modi je ova 'nemarna' frizura, odnosno kosa koja izgleda kao da se jutros nisi pogledala u ogledalo.

Prirodne kovrče

Što manje intervencija po kosi, to bolje. U modi su frizure oko kojih nema puno posla, a kovrčava kosa stvorena je za njih jer najljepše izgleda kada ju osušiš na zraku, i tek malo "zgužvaš" rukama, koristeći pritom kremu za kovrče ili ulje koje će ih nahraniti.

Retro bob

U modu se vratio i retro bob kakav je nosila Michelle Pfeiffer '80-ih. Kratke šiške uvijene na unutra, kao i krajevi kose. Preslatka ženska frizurica!

Svevremenski pixie

Pixie je poput boba, klasik koji nikada ne izlazi iz mode. Svako vrijeme da mu neku svoju značajku, no kratka kosa je uvijek in.

Klasični bob

S ovim bobom ne možeš pogriješiti. Izaberi dužinu koja najbolje odgovara tvom obliku lica i uživaj u proljeću!

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.