Super ideje

Pastelne manikure za tople dane - nijanse u kojima će uživati sve romantičarke

Živopisne i lagane manikure jedan su od najprepoznatiljivih znakova ljeta i toplih dana te je sada pravo vrijeme za nove ideje

profimedia-0753723250.jpg
Foto: Profimedia.hr

Iako su nježne, pastelne nijanse na noktima nikako nisu dosadne. Radi se različitim bojama koje se mogu staviti pojedinačno, kombinirati nekoliko njih ili dodati različiti uzorci. Postoji nešto posebno privlačno u nježno plavoj, nijansi mente, nježno ružičastoj ili ljubičastoj. Ovo ljeto je pravo vrijeme za osvježenje na noktima i odmak od tamnih boja, posebno nakon tako duge zime i hladnijeg proljeća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
One postavljaju trendove

Inspiracija za sunčane dane: Najljepše manikure slavnih dama za proljeće i ljeto

Uz lagane outife i raskošne boje najbolje će odgovarati pastelne nijanse na noktima, a mi smo pronašle super ideje za ovo proljeće. No i ovdje se može jako igrati s kombinacijama. Žene koje vole klasiku odabrat će jednu boju i klasičnu manikuru, ali one koje vole razigranost mogu se odlučiti za različite kombinacije francuske manikure s pastelnim bojama ili ombre manikuru s pastelnim nijansama. Na primjer, jednostavna manikura u nježno ljubičastoj boji može imati tanku bijelu nit na vrhu što će svakako dodatno začiniti manikuru. S druge strane žene koje se ne mogu odlučiti za omiljenu pastelnu boju mogu staviti nekoliko boja u isto vrijeme. Jedino pravilo je da pravila nema i da najvažnija zaigranost.

Izdvojile smo neke od najboljih pastelnih boja manikura koje će sigurno biti popularne ovo ljeto, ali i koje se mogu kombinirati uz različite outifte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
1/11
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.