Kratko, ali slatko

Osam kratkih frizura koje će dominirati ovom godinom

Kratke frizure jednostavne za održavanje pravi su hit, a ovih osam ćemo viđati posvuda

kratkefrizure.jpg
Foto: Instagram

Bez obzira na to imaš li dugu kosu, kosu srednje duljine ili nešto između toga, barem jednom u svakih nekoliko mjeseci sigurno se zaželiš promjene i dođeš na ideju da je malo skratiš. Pa čak i ako oklijevaš kada je riječ o promjeni frizure, nema sumnje da svako toliko razmišljaš o tome kako bi bilo imati kraću kosu.

Ove godine vrijeme je za promjenu, jer bilo da se radi o klasičnom bobu, o francuskom bobu sa šiškama ili pak skroz kratkoj frizuri, ova godina bit će sva u znaku kratkih frizura jednostavnih za održavanje koje odlično izgledaju, a sada je savršeno vrijeme da se odlučiš na jednu od njih.

Image
Jednostavna i efektna

Ova je frizura najveći proljetni trend i vrlo je jednostavna za održavanje

Upravo zato izdvojile smo osam najpopularnijih kratkih frizura koje će vladati ovom godinom i koje ćemo viđati - a koja od njih je tvoj favorit?

Lob do ramena

Ne možeš izabrati između duge ili kratke frizure? Onda je lob do ramena savršena frizura za tebe - od Kim Kardashian do Hailey Baldwin, ovaj stil "isfurale" su žene diljem svijeta i apsolutno ga obožavaju. Smještena negdje između boba i duge frizure, ova će ti frizura pružiti svjež izgled i dugo željenu promjenu.

Klasični bob

Trendovi dolaze i odlaze, ali klasični bob tu je da ostane. Podigni svoj izgled hrabrim novim "rezom" koji je kratak, uglađen i tako sofisticiran. Ovo je look koji ćeš redovito morati održavati kako bi linije tvog boba uvijek ostale oštre, no s obzirom na njegov odličan izgled, definitivno se isplati.

Između boba i pixie

Smještena između klasičnog boba i pixie frizure, ova je frizura razigran spoj najboljeg iz oba svijeta! Idealna za ravne tipove kose koja nije toliko gusta, ova frizura laska licu, s pomalo asimetričnim slojevima koji oči stavljaju u prvi plan.

Teksturirani lob

Stil koji laska gotovo svakom obliku lica, lob - posebno onaj s mekanim slojevima koji uokviruju lice - jedna je od najsvestranijih frizura koje postoje, a izgleda jednako uglađeno i onda kada je lijepo uređena, ali i onda kada je raščupana i teksturirana.

Pixie lob

Ako se ne bojiš promjene i dovoljno si hrabra, odluči se za pixie lob - frizuru koja je na dijelovima duga, a na drugim dijelovima kratka i koja tako odlično izgleda da se na nju odlučuju i brojne poznate dame - od Jesinte Franklin i Jennifer Lawrence pa sve do Emilije Clarke i Halle Berry.

'Shag'

Klasik iz sedamdesetih o kojem se već toliko puno pisalo - shag - frizura je koja će dominirati ovom godinom, ali u seksi, kovrčavoj i mekšoj varijanti i s puno slojeva.

Zavrnuti lob

Uz dašak šezdesetih i devedesetih, zavrnuti lob jedna je razigrana frizura koja savršeno izgleda na kosi duljine do ramena. Četkom i sušilom za kosu jednostavno uvij vrhove prema van i dobit ćeš savršenu frizuru.

Francuski bob

Šik varijanta boba koju karakteriziraju pomalo neuredne kovrče i šiške, francuski bob savršen je izbor za one koje žele lijepu frizuru bez puno napora.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.