Jednostavno je!

Nutricionist Belle Hadid i Adriane Lime otkrio tajne njihove linije

Njegovi klijenti su svjetski poznate manekenke, glumice i glumci, a pristup mršavljenju holistički, puno širi od brojanja kalorija i svakodnevnog vaganja

profimedia-0355805179.jpg
Foto: Profimedia.hr

Zovu ga gurom nutricionizma, a po tome tko su mu klijentice, to vjerojatno nije pretjerana titula. Dr. Charles Passler nutricionistički je savjetnik supermodela Belle Hadid, Adriane Lime, glumice Naomi Watts i njezinog kolege Lieva Schriebera. Svi oni imaju sjajnu liniju, štoviše od izgleda velikim dijelom i žive.


Za portal Nypost, dr. Passler je otkrio u čemu je tajna dugoročnog gubitka kilograma, naglasivši kako je stvar puno šira od "rezanja" kalorija i kupovanja vage. On holistički pristupa ovom problemu, što za rezultat ima zadovoljne klijente.

U obzir uzima ne samo prehranu, već i disanje, kontrolu stresa, spavanje, vježbanje i hidrataciju te naglašava kako za konačni obračun s viškom kilograma treba promijeniti stil života.


Prvo što savjetuje svojim klijentima je detoks kura u trajanju od tjedan dana, koja se bazira na izbacivanju mesa iz prehrane, kofeina, rafiniranog šećera, mliječnih proizvoda i alkohola. Prehranu dugoročno treba bazirati na namirnicama biljnog porijeka, hrani koja je nutritivno bogata, a siromašna mastima.

Osim prehrane, treba poraditi na kvaliteti sna, uvesti reda u rutinu spavanja, kako bi se tijelo kroz noć moglo regenerirati i odmoriti. Neispavani organizam žudi za nezdravom hranom.


Veliki saveznik u mršavljenju je i pravilno disanje. "Kada ljudi pravilno, duboko dišu, osjećaju se bolje, sagorjevaju više masnoća i imaju više energije, a i puno kvalitetnije spavaju te se ne bude noću", objašnjava nutricionist za spomenuti portal.

Image
Uistinu djeluju

Potvrdili znanstvenici: Ovo su najučinkovitiji trikovi za mršavljenje

No, dodaje i kako trebaš biti blaga prema sebi, priuštiti si s vremena na vrijeme hranu i pića u kojima uživaš - deserte, fast food, vino… Što god ti srce traži, jer i zadovoljstvo je jedan od elemenata koji pozitivno utječu na mršavljenje i na zdravlje. Nama se ovaj pristup sviđa, a tebi?


Možda će te zanimati

Image
UMJESTO SMEĐE I SIVE

Unesi malo boje: Najljepši ljubičasti komadi za razigrane kombinacije

Image
OBRVE SU OKVIR LICA

Dovoljno je samo nekoliko koraka do savršenih obrva i naglašenih očiju