Opasno dobra kombinacija

Novi trend u bojenju kose inspiriran je Cruellom de Vil. Što kažeš?

Za ovu frizuru ti ne treba 101 dalmatinac, ali ti zato trebaju dvije različite boje za kosu

profimedia-0604331605.jpg
Foto: www.profimedia.hr

Trnoružica možda ima lijepu frizuru, baš kao i Snjeguljica, no moramo se složiti da zločesti likovi iz bajke uvijek imaju zanimljiviji stil. Možda je tajna u tome što ih nije briga za tradiciju i mišljenje drugih, a možda si samo autori daju više slobode kada ih osmišljaju. Ipak, jedno se moramo složiti, a to je da opaka Cruella de Vil vlada svijetom mode čak i u pravom životu.

Image
Sve nijanse sive

Ovih pet nijansi u bojenju kose bit će hit sezone

Ovog proljeća u kina nam dolazi dugo očekivani film o životu poznate dizajnerice koja više od svega želi napraviti kaput od štenaca dalmatinera. Možda zvuči kao da pričamo o Coco Chanel ili Donatelli Versace, no radi se o izmišljenom liku iz filma 101 dalmatiac. Cruella de Vil bila je možda i najomraženiji lik našeg djetinjstva, no danas ju čini se obožavamo.

Ako stavimo na stranu želju da od štenaca napravi kaput možemo se posvetiti njezinom besprijekornom stilu, ali i frizuri. Upravo je njezina frizura vječna inspiracija za pokladne kostime, a sada je inspirirala cijeli trend dvobojne frizure. U posljednjih je nekoliko godina klasična jednobojna frizura postala pomalo OUT dok su šarene frizure potpuno zavladale svijetom ljepote.

Kada je prije nekoliko mjeseci prikazan prvi trailer za novi film o gospođi de Vil, žene diljem svijeta jednostavno su poludjele za frizurom Emme Stone koje je utjelovila ulogu omražene dizajnerice. Nismo sigurne je li im se posebno svidio kontrast između dvije potpuno različite boje ili činjenica da ovom frizurom odskaču od ostalih, ali jedno je sigurno - ovaj trend neće tako skoro nestati.

Jedna polovica kose obojana u crno, a druga u bijelo jednako dobro izgleda i na kratkoj i na dugoj kosi, ali i na kovrčama. Zato nema granice tko bi ovaj trend trebao isprobati, a tko ne. Dok crnu stranu kose lako možemo napraviti i doma, za bijelu je potrebno nešto više truda i poznavanja pravilne tehnike pa je preporučljivo svoju kosu ipak prepustiti rukama profesionalca. Ako ti s vremenom ova frizura i dosadi, pomoću tonera i obojenih regeneratora lako ćeš bijelu stranu transformirati u neku drugu boju i tako dobiti potpuno novu frizuru uz minimalno truda.

Ako se još dvoumiš je li Cruella de Vil frizura dobar izbor za tebe, smatraj ovo dodatnom motivacijom da se odvažiš i priuštiš si jednu od najtrendi frizura sezone. Nadamo se samo kako te ova frizura neće potaknuti da pokušaš na čudne načine doći do jedinstvenog outfita.