Hrabri uzorci

6 najvećih trendova u manikuri koji nas čekuju ovog proljeća

Trodimenzionalne manikure, slikarska umjetnost, ali i mikro francuska manikura - sve to i puno više očekuje nas u trendi manikurama ovog proljeća

proljece-manikura.jpg
Foto: Unsplash

Kako ulazimo u toplije mjesece, u našim manikurama, baš kao i našoj odjeći, vrijeme je za promjenu. Iako je ove zime sve bilo u znaku tamnih boja, kao i boja poput ćudljivo plave i šumski zelene, manikura za proljeće 2022. trebala bi biti ono što nam je svima očajnički potrebno, a to znači samo jedno - jarke boje i neodoljivo razigrani uzorci na noktima. Osim toga, tu su i dragulji i cirkoni za nokte, kao i 3D teksture, koje su se počele pojavljivati ​​u našim Instagram feedovima tijekom zime, a za koje se također predviđa da će biti veliki trend do kraja ove godine.

Image
Dodir lakom

Tražiš ideje za manikuru? Imamo super kreativne prijedloge

Dok mnogi proljetni trendovi u manikuri kruže i ponavljaju se iz godine u godinu (pomisli samo na puderasto pastelne nijanse), umjetnost noktiju trenutno je u svom punom cvatu, a upravo nas to očekuje ovog proljeća. Od manikure po uzoru na seriju "Euphorija", gdje je sve u znaku šljokica i cirkona, pripremi se za proljetnu manikuru koja je hrabrija od svega što si do sad vidjela, ali i pretjerana — na najbolji mogući način.

U nastavku ti donosimo koje će nijanse lakova za nokte i manikure biti golemi trend ove sezone i kojim manikurama moraš obavezno dati priliku.

Trodimenzionalne manikure

Ne samo da su dragulji, cirkoni i biseri za nokte posvuda, već i 3D nail art ima veliki trenutak, od noktiju s mjehurićima do probušenih noktiju. Ukoliko tražiš nešto neobično za svoje nokte, 3D manikura je upravo ono što ti treba.

Zrcalni nokti

Metalik nokti su u posljednje vrijeme u trendu, a srebrna manikura koja daje gotovo zrcalni efekt, kao i "disko kugla" nokti doživljavaju svoj procvat i bit će pravi hit ovog proljeća. Uz ovakve nokte, svakog ćeš dana biti spremna za party.

Impresionistička manikura

Zamisli da je tvoja kozmetičarka Picasso, a tvoji nokti njezino platno i odluči se za look poput ovog. Umjetnost noktiju ovog proljeća temelji se na potezima kista i apstraktnim uzorcima, koji su više dekor nego manikura.

Mikro french

Ove sezone, naš omiljeni klasik - francuska manikura - doživio je mini makeover. Za moderniji izgled, tu su kraći nokti sa šarenim mikro francuskim vrhovima, uočljivima samo kada pogledaš malo bliže.

'Čisti' nokti

Dok će dugi, ekstravagantni nokti bez sumnje i dalje dominirati tijekom proljeća, estetika "čiste" ljepote potiče porast jednostavnih nude manikura i kratkih noktiju. Isprobaj neutralne nijanse u boji kože, ružičaste ili breskvaste nijanse sa sjajnim finišom.

Električna plava

Ove sezone hit su nokti koji privlače pozornost, a neočekivano plava boja će dominirati. Električne nijanse sve više dobivaju na značaju, postajući naš novi nevjerojatni favorit za ovo proljeće.