Postaruju i oštećuju kosu

7 najvećih pogrešaka koje žene rade kod frizera, a koje 'dodaju godine'

Kosa zaslužuje biti njegovana, no određene loše navike i frizure ne samo da vizualno postaruju nego i oštećuju kosu. Ovo su najčešće greške koje treba izbjegavati

profimedia-0608811326.jpg
Foto: Profimedia.hr

Zimski dani i niske temperature lagano su iza nas. Hladni mjeseci utječu i na kosu i ona često postaje suha i oštećena te bez volumena. Iako bi se o njezi kose i vlasišta trebali brinuti tijekom cijele godine – što uključuje redovite posjete frizeru i izbjegavanje agresivnih boja, preparata te prečestog pranja – netom prije proljeća puno se žena odlučuje za novu frizuru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Kratko je slatko

Skidaju godine s lica: Tri kratke frizure kao stvorene za žene iznad 40-te

Mnoge od nas ovih će se dana možda ošišati, napraviti pramenove ili razmisliti o nešto drugačijem imidžu. I u frizerskom svijetu trendovi dolaze i odlaze, i nema ništa loše u tome što želiš unijeti malo svježine.

No budi oprezna jer bi te neke navike u njezi kose, ali i frizure mogle postarati. Ovog ti puta nećemo savjetovati koje frizure odabrati nego ćemo navesti nekoliko pogrešaka koje mnoge žene rade prilikom posjete frizerskom salonu, a koje te mogu postarati, ali i oštetiti kosu. A vjerujemo da ti to nije cilj. Zato vodi računa tijekom pranja i sušenja kose, no isto tako i kojeg frizera posjećuješ.

Image
Foto: Pexels

U nastavku saznaj najčešće pogreške koje ti 'dodaju' godine. Nastoji ih izbjeći i konzultirati se sa stručnjakom, odnosno provjerenim frizerom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
1/8