Razdjeljak sa strane ponovno je 'in'

Šik frizure s razdjeljkom sa strane koje će potpuno promijeniti izgled

Češljanje razdjeljka na stranu najlakši je način da malo ažuriraš svoj look i svojoj frizuri udahneš novi život, a u nastavku pronađi nekoliko frizura koje možeš isprobati

profimedia-0742294754.jpg
Foto: Profimedia.hr

Kada su u pitanju frizure, ljude možemo svrstati u dvije kategorije - one koji redovito eksperimentiraju sa svojom kosom i one koji se drže zone udobnosti i onoga što im je poznato. Jer, ako ćemo iskreno, svatko od nas se barem jednom odlučio za promjenu frizure i odmah požalio - bilo da se radi o šiškama, šišanju kose ili novoj boji kose.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Oblik lica i frizure

Kako odabrati frizuru koja će savršeno pristajati tvom obliku lica

A ako si i ti jedna od onih koje su željne promjene, ali se bojiš napraviti ekstremnu promjenu i skratiti kosu ili ju obojiti u neku drugu boju - ne brini. Još uvijek postoje načini na koje možeš eksperimentirati s izgledom frizure bez da kasnije požališ, a promjena se krije u tvom razdjeljku.

Najlakši (i najjeftiniji) način da promijeniš svoju frizuru bez ikakve obaveze je jednostavno da promijeniš razdjeljak. Dakle, ako si prije imala razdjeljak na sredini, sada ga jednostavno začešljaj na stranu i odmah ćeš u potpunosti promijeniti svoj look, uz minimalan trud. A ako tražiš inspiraciju za frizure s razdjeljkom sa strane, u nastavku pronađi nekoliko ideja.

1/7