Play logo
Elegantni i moderni

Kao stvoreni za ljeto: Najbolji parfemi s mirisom kokosa

Ako si ljubiteljica kokosa, a želiš ga probati u malo drugačijim kombinacijama, isprobaj neki od neodoljivih parfema s kokosom koji će te teleportirati u tropske krajeve

profimedia-0538977225.jpg
Foto: Profimedia
Play logo

Kokos nije rezerviran samo za kreme za sunčanje i pina colade, štoviše može biti pretvoren i u vrlo elegantan i senzualan ljetni parfem dostojan najromantičnijih zvjezdanih noći u kojima ćeš odjenuti najljepšu ljetnu haljinu i obuti sandale s visokom petom.

Play logo

Posljednjih godina miris kokosa evoluirao je od drogerijskih krema sa zaštitnim faktorom i ljetnih koktela do luksuznih parfema. Sjedinjen s naizgled nespojivim notama, kokos pruža sasvim novo iskustvo i stvara neka nova mirisna sjećanja na ljeto i tropske krajeve.

Izvor: Pexels

Dok će tradicionalna kombinacija kokosa i vanilije u tebi probuditi lijepa sjećanja na ljeta iz djetinjstva, kombinacije poput kokosove vode i frezije, čiji je miris vodenast i zelen, dat će priliku nekim novim iskustvima. Parfemska industrija uskrisila je kokos! U nastavku provjeri koji su to parfemi vrijedni tvoje kože.

Tom Ford, Eau De Soleil Blanc, 749,00 kuna

Oštar i senzualan miris sunca, sa svježinom citrusa koje se osjećaju kroz note bergamota, pistacija, ylang ylanga, gorke naranče i kokosa.

Play logo
Izvor: undefined

Guerlian, Aqua Allegoria Coconut Fizz, 630,00 kuna

Osvježavajući egzotični ljetni miris u kojem dominiraju note kokosove vode i kokosa s daškom frezije i lubenice.

Izvor: undefined

Lancome, La Vie Est Belle Soleil Cristal, 639,00kuna

Profinjeni cvjetni miris koji sa sobom donosi lijepu energiju i radost, a u kojem su savršeno sjedinjeni kokos, ulje mandarine, crveni papar, cvijet naranče i jasmin.

Izvor: undefined

Juliette has a gun, Sunny Side Up, 643,20 kuna

Neobičan, no vrlo senzualan kremasti ljetni miris u kojem ćeš osjetiti mliječnu notu kokosovog mlijeka i vanilije, maslac perunike i jasmin.

Play logo
Izvor: undefined

Ellis Brooklyn FAWN, 920,00 kuna

Miris suncem okupane kože s daškom citrusa i opojnom notom kokosovog mlijeka, ljiljana, vanilije i damašćanske ruže.

Izvor: undefined

Creed, Virgin Island Water, 2300 kuna

Uniseks parfemska voda prepuna energije, u kojoj su savršeno spojeni miris kokosa, bergamota, limete, đumbira, hibiskusa i ruma. Ekskluzivan parfem za koji treba izdvojiti osjetno više novca, nego za ostale.

Izvor: undefined

Issey Miyake, L'Eau d'Issey Shade of Sunrise, 277,00 kuna

Toaletna voda za žene sa zamamnim notama jasmina, ylan ylanga, sandalovine te slatkog kokosovog mlijeka.

Play logo
Izvor: undefined
Play logo