Najbolji korektori za područje ispod očiju koji ne ističu bore

Pomoći će ti da izbrišeš bore i izgledaš besprijekorno

Najbolji korektori za područje ispod očiju koji ne ističu bore

Neovisno o tome u kojem si razdoblju života, sitne bore ispod očiju vjerojatno su i tvoja svakodnevica. Iako je to sasvim normalno i prirodno, budući da je koža ispod očiju najtanja i najosjetljivija, ponekad ipak i te sitne bore želiš prekriti. 

Srećom, zato postoje korektori za područje ispod očiju. Oni posvijetle područje ispod očiju, smanjuju nepravilnosti, bore i podočnjake i cijeli tvoj ten dovedu na novu razinu.

Image

5 načina kako korektor učiniti nevidljivimIpak, budući da je to područje osjetljivo, važno je obratiti pažnju na to kakve korektore koristimo - važno je da su hidratizirajući, bez štetnih sastojaka, ali i da istovremeno pravilno prekriju bore i omoguće savršen izgled.  

Mi smo odabrale deset najboljih korektora za područje ispod očiju koji će ti pomoći da izbrišeš bore i izgledaš besprijekorno. 


Rimmel Lasting Finish 25H Breathable dugotrajni korektor, 30,39 kn

Korektor Rimmel Lasting Finish 25H Breathable pokriva sve nepravilnosti kože i tvom licu daje besprijekorni izgled. Ima laganu teksturu koja ne ističe bore, jednostavan je za primjenu, smanjuje nepravilnosti kože i omogućuje dugotrajan efekt. 

shimmer fallback

Revlon Cosmetics ColorStay dugotrajni korektor, 44,25 kn

Korektor Revlon Cosmetics ColorStay pokriva sve nepravilnosti kože. Pogodan je za sve tipove kože i omogućuje dugotrajan, korekcijski efekt. Jednostavan je za primjenu i ima laganu kremastu teksturu koja ne ističe bore. 

shimmer fallback

NYX Professional Makeup High Definition Studio Photogenic korektor, 53,00 kn

Korektor NYX Professional Makeup High Definition smanjuje nepravilnosti kože i pogodan je za sve tipove kože lica. Ima laganu teksturu koja ne ističe bore i ujednačava ten kože i jednostavan je za primjenu. 

shimmer fallback

Maybelline Instant Anti Age Eraser tekući korektor sa spužvastim aplikatorom, 59,14 kn

Korektor Maybelline Instant Anti Age Eraser učinkovito prekriva podočnjake i daje „brightening” učinak okoloočnom području, prekriva natečenost očiju i linije i lako se nanosi pomoću aplikatora u obliku spužvice. Ima laganu teksturu koja ne naglašava bore. 

shimmer fallback

Collistar Concealer Filler korektor protiv bora, 175,50 kn

Korektor Collistar Concealer Filler vodootporan je i pokriva sve nepravilnosti kože. Kremaste je i lagane teksture koja ne ističe bore, a pogodan je za sve tipove kože. Omogućuje dugotrajan, korekcijski efekt i tvom licu daje besprijekoran izgled. 

Clinique Airbrush korektor, 185,00 kn

Korektor Clinique Airbrush bez parfema pogodan je za sve tipove kože. Posvjetljuje kožu, pokriva nepravilnosti i ujednačava ten, a njegova lagana tekstura ne ističe bore. Jednostavan je za primjenu i licu daje besprijekoran izgled. 

shimmer fallback

Clarins Face Make-Up Instant Concealer dugotrajni korektor s pomlađujućim učinkom, 185,17 kn

Korektor Clarins Face Make-Up Instant Concealer sadrži aktivne sastojke aloa vere i pokriva sve nepravilnosti kože. Pogodan je za sve tipove kože, posvjetljuje ju i omogućuje dugotrajan, korekcijski efekt. Ima laganu teksturu koja ne ističe bore. 

shimmer fallback

Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place dugotrajni korektor, 210,37 kn

Korektor Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place pokriva sve nepravilnosti kože i vodootporan je. Ima laganu teksturu koja ne ističe bore, ujednačava ten kože i omogućuje dugotrajni efekt. 

shimmer fallback

MAC Select Moisturecover tekući korektor s hidratantnim učinkom, 232,00 kn

Korektor MAC Select Moisturecover pokriva sve nepravilnosti kože i sprječava njeno isušivanje. Ujednačava ten kože i ima laganu, kremastu teksturu koja ne ističe bore. Jednostavan je za primjenu. 

shimmer fallback

Eisenberg Le Maquillage Correcteur Précision korektor s velikom sposobnošću prekrivanja, 239,00 kn

 Korektor Eisenberg Le Maquillage Correcteur Précision pogodan je za sve tipove kože lica. Visoko je pigmentirani i ima laganu teksturu koja ne ističe bore. Pokriva sve nepravilnosti kože i tvom licu daje besprijekorni izgled. 

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.