Dubinska njega

Spas za suhu i oštećenu kosu: Odabrale smo najbolje hidratantne maske za kosu

Maske za suhu kosu nanose se u prosijeku jednom tjedno, a kosi vraćaju blistavost, snagu i zdravlje

pexels-keli-santos-1895913.jpg

Imaš li suhu i oštećenu kosu, maska bi ti trebala biti neizostavni dio njege kose. Obiluje hranjivim i aktivnim tvarima, što znači da ćeš je platiti nešto više od standardnog regeneratora za kosu. Ako je ne koristiš pravilno, novac koji uložiš u masku doslovce ćeš isprati mlazom tuša i potjerati u odvod, a to bi bila prava šteta. Od iznimne je važnosti da je na kosi držiš onoliko koliko piše u uputama, a to je gotovo za sve maske tri do pet minuta. Ako na njoj piše pet minuta, onda je pet minuta, a ne četiri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Zanimljivo!

Serum za lice kao spas za suhu kosu? TikTokerica tvrdi - da!

Želiš li da ona prodre dubinski u vlas i odradi svoj posao, potrebno joj je određeno vrijeme za to. Ako ti čekanje pod tušem nije zabavno ili jednostavno nemaš vremena za to, jer budimo realne, u pet minuta se stigneš i istuširati i depilirati, masku možeš staviti na suhu kosu, prije, no što odeš pod tuš. Nakon pet minuta je isperi i operi kosu kao i inače.

U nastavku ti donosimo najbolje maske za suhu kosu koje su dostupne u drogerijama. Njihova je glavna zadaća da nahrane suhu kosu, osiguraju joj vlažnost te saniraju oštećenja i zgalade vlas. Redovitim korištenjem maske, otprilike jednom tjedno, kosa će ponovno zablistati i postati jaka i zdrava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
1/9
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.