Moderne žene biraju IPL

Brz ritam i zaposlenost ostavljaju nam sve manje slobodnog vremena pa sve više tražimo pomoć od tehnologije koja nam u kratkom roku donosi dugotrajna rješenja za naše potrebe.

Moderne žene biraju IPL

Među takvom vrstom tehnologije su i tzv. „beauty gadgeti“ pomoću kojih tretmane ljepote uspješno možemo odrađivati i kod kuće.

Koliko ste se puta uhvatili kako doslovno žonglirate brojnim poslovnim i privatnim obvezama? U svemu tome, često ste spomenuli kako imate jako malo vremena za sebe? Posjet kozmetičkom salonu vam je ponekad, nakon cijeloga dana, bio prevelika tlaka pa ste ga jednostavno odgodili? Sve je to normalno i dio je svakodnevice mnogih od nas. Naravno, u takvom ritmu, sve se više okrećemo tehnologiji koja nam olakšava život u obliku brojnih proizvoda. Među njima su i tzv. „beauty gadgeti“ pomoću kojih tretmane ljepote možete odrađivati i kod kuće. Jedan od takvih proizvoda je i Philips Lumea IPL uređaj za dugotrajno uklanjanje dlačica.
Da je Philips Lumea trenutačno najbolji beauty gadget kad je riječ o dugotrajnom i bezbolnom uklanjanju dlačica, potvrđuje i nagrada za proizvod godine u kategoriji osobne njege, odnosno, uklanjanja dlačica, koju provodi svjetski poznata istraživačka agencija AC Nielsen. Kriterij za osvajanje nagrade su bili atraktivnost, inovativnost i zadovoljstvo pri upotrebi.

Kako Philips Lumea djeluje na dlačice?
Philips Lumea primjenjuje nježne svjetlosne impulse na korijen dlačice. To uzrokuje prirodno otpadanje dlačice i sprječava njezin rast. Uz Philips Lumeu možete očekivati znatno smanjenje dlačica već nakon dva tretmana, a optimalni rezultati općenito se postižu nakon četiri do pet tretmana. Nakon toga vam je, u prosjeku, potrebno da jednom u dva mjeseca, ponekad čak i više, napravite tretman Lumeom kako biste održali kožu glatkom i bez dlačica. No, moramo uzeti u obzir da svatko od nas ima drugačiji ritam rasta dlačica, pa se i ritmovi korištenja razlikuju.

Sigurno i jednostavno korištenje
Philips Lumea je potpuno sigurna za svačiju kožu, što potvrđuju i dermatološka ispitivanja na dvije tisuće žena diljem svijeta. Valja istaknuti i kako uređaj ima posebne nastavke za osjetljivije dijelove tijela poput lica ili bikini zone.

Najbolja za  tamne dlačice i svjetlu kožu
Prije korištenja uređaja, važno je odrediti je li koža korisnice pogodna za korištenje. Ukoliko je boja dlačica tamnoplava, smeđa ili crna, tretman će biti učinkovit. Ako se radi o crvenim, svjetloplavim ili bijelo-sivim (sijedim) dlačicama, baš kao i kod drugih IPL tretmana, uređaj Philips Lumea neće imati učinka.

Najbolja pratnja i na poslovnim putovanjima
Philips Lumeu ćete obožavati jer ju lako možete staviti u kovčeg i koristiti ju čak i kad ste na poslovnom putovanju, u udobnosti hotelske sobe. U tome i jest njena prednost – lagana je, praktična i možete ju koristiti bilo kad i bilo gdje - bez zakazivanja termina u kozmetičkom salonu za koji ponekad ni nemate vremena. S druge strane, ovaj maleni, ali moćni uređaj vašu kožu ostavlja glatkom, baš kao da ste upravo izašli iz kozmetičkog salona.

Philips Lumea modeli i preporučene cijene:
Philips Lumea  SC2009 Prestige .................  4.099,00 kuna
Tijelo, lice i bikini zona, 250.000 bljeskova, bežična
Philips Lumea  Prestige SC2005 ................. 3.299,00 kuna
Samo tijelo – 250.000 bljeskova, bežična
Philips Lumea  Advanced SC1995 ................. 2.099,00 kuna
Samo tijelo -  250.000 bljeskova , ima kabel


Image


Možda će te zanimati

Image
UMJESTO SMEĐE I SIVE

Unesi malo boje: Najljepši ljubičasti komadi za razigrane kombinacije

Image
OBRVE SU OKVIR LICA

Dovoljno je samo nekoliko koraka do savršenih obrva i naglašenih očiju