Mladenački sjaj vaše kože uz moć pigmenata

NIVEA Cellular Perfect Skin linija

Mladenački sjaj vaše kože uz moć pigmenata

Mladenački sjaj važan je ženama diljem svijeta, a kako bi to postigle očekuju maksimum od svojih vjernih saveznika u njezi protiv starenja kože. NIVEA Cellular Perfect Skin linija zahvaljujući učinkovitoj formuli koja sadrži kombinaciju aktivnih sastojaka - ekstrakt magnolije, luminicol i mikropigmente, u potpunosti je prilagođena potrebama modernih žena.

Luminicol i ekstrakt magnolije smanjuju bore i nepravilnosti, ujednačuju ton kože, smanjuju bore i poboljšavaju čvrstoću kože koja postaje glađa i mekša uz naglašeni prirodni sjaj te poboljšavaju regeneraciju stanica. Mikropigmenti se prilagođavaju koži, izjednačavaju ton i prekrivaju nepravilnosti. Koliko su pigmenti važni, znaju i mnogi umjetnici diljem svijeta koji slikaju portrete ženskih lica - pravilnom upotrebom pigmenata moguće je prikazati savršeno konturirana lica.

MOĆ PIGMENATA

Pigmenti su supstance mnoštva različitih materijala koji proizvode boju odnosno reflektiraju svjetlo koje se reflektira u specifičnim tonovima boja. Upravo zbog toga što prikupljaju svjetlost - pigmenti mogu biti vaš novi saveznik za mladolik i lijep izgled lica ako znate kako pravilno iskoristiti njihovu moć. Sitni mikroskopski dijelovi pigmenata mogu uistinu transformirati vaše lice.

NIVEA Cellular Perfect Skin proizvodi prepoznaju važnost pigmenata od kojih uzimaju ono najbolje za vaše lice. Mineralni pigmenti u kombinaciji s visokoučinkovitim aktivnim sastojcima idealni su za mladolik izgled i ujednačavanje prirodne boje tena. Svaki proizvod iz linije za dnevnu njegu sadrži spektar različitih pigmenata, od kojih je svaki posebno dizajniran s obzirom na namjenu proizvoda. Dnevni fluid s lumicinolom sadrži mikopigmente u kapsulama koji se prilagođavaju svakom tipu kože. Ti mineralni pigmenti dizajnirani su na način da se kapsule u kojima se nalaze razbijaju u trenutku kada dođu u dodir s kožom što osigurava optimalnu distribuciju te savršen i ujednačen ten.

Iluminirajuća krema za područje oko očiju sadrži svjetlucave pigmente koji reflektiraju svjetlost. Ekstrahirani su iz prirodnih minerala te upravo njihov sastav i jedinstvena kompozicija pripomažu prekrivanju nedostataka na koži oko očiju. Tamne mrlje i sjene ispod očiju se smanjuju, a linije na koži su glađe i neprimjetnije. Zahvaljujući dobintoj kombinaciji aktivnih sastojaka i mikropigmenata znakovi umora nestaju u jednom potezu.

Vaše lice može svaki dan izgledati savršeno uz pomoć NIVEA Cellular Perfect Skin linije koja sadrži idealnu kombinaciju pigmenata koji reflektiraju svjetlost i prekrivaju sve nesavršenosti na koži. Uživajte u mladenačkoj sjaju!

Image


NIVEA Cellular Perfect Skin linija

NIVEA Cellular Perfect Skin dnevni fluid, SPF 15 

Fluid s lumicinolom, ekstraktom magnolije i mikropigmentima prilagođava se individualnom tipu kože, uklanja nepravilnosti, vidljivo umanjuje pore i smanjuje bore. Za savršenu kožu s mladenačkim sjajem. Preporučena cijena (40 ml): 114,90 kn

Image


NIVEA Cellular Perfect Skin noćni fluid

Koncentrirana i iznimno djelotvorna formula s lumicinolom i ekstraktom magnolije pomaže u smanjenju pigmentacije i bora. Lagana tekstura obogaćena je njegujućim hidratantnim sastojcima koji pružaju svilenkast i nježan osjećaj na koži. Preporučena cijena (40 ml): 114,90 kn

Image


NIVEA Cellular Perfect krema za područje oko očiju 

Nježna i lagana formula s toniranim mikropigmentima, lumicinolom i ekstraktom magnolije smanjuje bore, podočnjake i tamne kolutove oko očiju. Jedinstveni aplikator tankog vrha pruža mogućnost preciznog nanošenja kreme na željena područja. Preporučena cijena (15 ml): 104,90 kn

Image