Play logo
Minimalizam na noktima

Manje je više: Ovo će biti najtraženije manikure ovog proljeća

Kako bismo te inspirirale prije tvog sljedećeg termina za nokte, 'prolistale' smo Instagram i sastavile opsežnu listu najljepših minimalističkih ideja za manikuru

daiga-ellaby--5KjF_u5YzI-unsplash.jpg
Foto: Unsplash
Play logo

Posljednjih nekoliko godina, umjetnost na noktima je zaista postala veliki trend. Prošlog proljeća uživali smo u jarkim bojama, odvažnim šahovnicama i psihodeličnim vijugama, a ovog proljeća čeka nas svojevrsna revolucija u dizajnu noktiju.

Play logo

Da, spremne smo se oprostiti od hrabrih, odvažnih dizajna i poželjeti dobrodošlicu često podcijenjenim i jednostavnim, ali efektnim - minimalističkim noktima.

Davno su prošli dani kada je jednostavna manikura bila dosadna - kada danas govorimo o minimalističkom dizajnu, mislimo na prava mala umjetnička djela koja obično zahtijevaju stručne ruke. I upravo iz tog razloga, delikatni i suptilni nokti imaju svoj veliki trenutak.

Play logo

Kako bismo te inspirirale prije tvog sljedećeg termina za nokte, 'prolistale' smo Instagram te sastavili opsežnu listu najljepših minimalističkih ideja za manikuru.

Mikro srca

Ako si mislila da su srca na noktima rezervirana isključivo za Valentinovo, razmisli još jednom. Započni s nekom nude, prozirnom bazom, a završi s mini crvenim srcima u podnožju nokta za super jednostavan, a chic izgled.

Play logo

Ili začini stvari dodavanjem srca s modernim pristupom francuskoj manikuri. Crvena i ružičasta nikad nisu izgledale tako dobro.

A ako crvena nije tvoja boja, ovaj delikatan dizajn Harriet Westmoreland oduševit će sve minimalistice koje gaje ljubav prema crnoj boji.

Play logo

Točkice

Nadopuni svoju nude manikuru s jednostavnim, šarenim (ili ne ako težiš neutralnom dizajnu) točkicama. Najbolje je to što se dizajn poput ovog može vrlo lako postići ukoliko imaš vješte ruke.

Play logo

Ovaj jednostavan dizajn noktiju idealan je za lijene djevojke ili za one koje rijtko pronalaze vremena za odlazak u salon. Prozirni lak kao baza s jednostavnom zlatnom točkom u sredini izgleda elegantno i prikriva sve glavne znakove rasta.

Iskombiniraj veselu francusku manikuru s kontrastnom točkicom na dnu nokta za zabavan, a jednostavan look.

Play logo

Tanke linije

Izgleda da tanke linije izgledaju jednako lijepo na noktima kao i kada su nacrtane na papiru. Ovaj podcijenjen umjetnički izveden dizajn pristaje gotovo svim oblicima i duljinama noktiju.

A ako si raspoložena za kombinaciju crne i bijele boje, ova super jednostavna manikura pravi je primjer izraza 'manje je više' jer izgleda nevjerojatno efektno.

Ova tanka zlatna linija aureole nalazi se u središtu naše nail art inspiracije ove sezone.

'Negative space'

Negative space nokti su u trendu već nekoliko sezona, a ove godine nećemo ih se moći zasititi. Jednostavan, srebrni kutni dizajn kao što je ovaj jednostavan je za izvođenje i izgleda sjajno na svakom obliku notiju.

Drugačiji pogled na klasičnu francusku manikuru, ovaj dizajn istovremeno pruža negative space look, ali i spomenute tanke linije.

Plavo zlo oko

Što je bolje za svježu proljetno-ljetnu manikuru od plavih nota popularnog simbola zlog oka na jednostavnim, sjajnim noktima?

Za odvažniju verziju trenda, zamijeni bijeli lak za svjetlucavi srebrni i nasumično nanesi svoje zle oči na svaki nokat.

Skinny francuska manikura

Tako je, skinny francuska manikura ostaje trend i ove godine, a pastelne nijanse poput ovih čine savršenu proljetnu manikuru.

Super-tanki, srebrni svjetlucavi vrhovi? Prodano! Ne samo da izgleda ozbiljno svježe, već i srebrni sjaj izgleda super kul tijekom cijele godine.

Yin & Yang

Bijela je jedna od najsvestranijih i najchic boja za nokte, pa zašto ne bi istaknula njezinu ljepotu sa statement yin i yang dizajnom na jednom noktu?

Ako jednobojni dizajni nisu tvoj stil, yin i yang dizajn se također može kreirati s 'negative space' dizajnom (i izgleda posebno sjajno kada u kombinaciji s jarkim bojama na drugim noktima).

Zvjezdice

Manikura sa zvjezdicom svakako može biti top ili flop, ali ovi crni detalji zvjezdica različitih veličina na golom noktu potpuni su pogodak.

Ako više voliš mikro detalje, na svoju postojeću manikuru nanesite naljepnice ili male komadiće zvjezdastih konfeta i završi cijelo look prozirnim lakom.

Play logo