Izgleda sjajno

Megan Fox isfurala boju kose koja će biti hit ovog proljeća

Nerijetko čujemo kako je žena nakon prekida veze spremna za velike promjene, pa tako i frizure. A čini se kako se upravo za time vodila i prelijepa glumica Megan Fox koja je ovih dana na crveni tepih stigla s potpuno drugačijom bojom kose i frizurom. Megan nosi crveno bakreni lob

profimedia-0691706840.jpg
Foto: www.profimedia.hr

Megan Fox nedavno je prekinula ljubavnu vezu s Machine Gun Kellyjem, više ne nosi ni zaručnički prsten, a čini se da je spremna za životne promjene. Nerijetko čujemo kako žene nakon prekida odluče promijeniti frizuru ili boju kose. Upravo to je sudeći po fotografijama napravila i Megan.

Prepoznatljiva crnka duge kose, Megan je sudeći po fotografijama skratila kosu barem 10-tak centimetara i odlučila se za dugački bob, odnosno lob. Iako postoji mogućnost da je riječ samo o perici, svejedno joj savršeno stoji i definitivno je bakreno crvena boja koja će biti hit ovog proljeća.

Bakreno crvena boja najbolje stoji ljudima s toplim podtonom kože, ali i onima s vrlo tamnim obrvama kakve ima Megan.

Megan je snimila i video kako se sprema za Vanity Fair party nakon Oscara.

"Hej, ja sam Megan Fox iako me možda ne prepoznajete zbog kose", kaže Megan na početku videa. Kasnije je objasila kako joj je inspriacija za promjenu imidža bilo to što je željela nešto drugačije.

"Obožavam grčku mitologiju. I zapravo sam zamišljala kako bih voljela izgledati da sam na primjer vratila iz podzemlja", objasnila je Megan.

No, ako je ovo samo perika i mi razmišljamo da nabavimo jednu ovakvu i barem na jedan dan 'isfuramo' bakreno crvenu kosu jer iako je divna, podosta je teška za održavanje.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.