Čine te starijom nego što jesi

Najčešće make-up pogreške na koje bi trebale pripaziti žene u zrelijoj dobi

Make-up stručnjaci koji rade uglavnom sa ženama starijima od 50 godina istaknuli su neke od najčešćih pogrešaka koje te mogu učiniti starijom, ali i otkrili mudre tehnike kako to izbjeći

profimedia-0376079936.jpg
Foto: Profimedia.hr

Gotovo svaka žena ima neku svoju beauty rutinu koju slijedi na dnevnoj bazi. Međutim, ako si u zrelijoj dobi, tvoja koža više nije ista kao što je bila prije nekoliko godina. Prema mišljenju vizažista, žene iznad 50 trebale bi malo više pažnje posvetiti nanošenju šminke te izbjeći one pogreške koje ih mogu učiniti starijima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
To sigurno ne želiš

Obavezno ih izbjegni: Tri frizure koje te mogu postarati i do 10 godina

Većina žena počela se šminkati u ranim 20-ima, a tada smo sve željele izgledati malo starije. Međutim, u 50-ima, to nam više nije cilj. Ne želimo izgledati dobro za svoje godine, želimo izgledati dobro bez obzira na godine stoga je važno prilagoditi beauty rutinu i usvojiti neke važne trikove.

Image
Foto: Unsplash

Make-up stručnjakinja Ariana Pool koja radi uglavnom sa ženama starijima od 50 godina istaknula je neke od najčešćih pogrešaka koje osobu mogu učiniti starijom, ali i otkrila mudre tehnike kako to izbjeći.  'Vjerujem da se sa šminkom sve može korigirati. Ne trebate gomilati proizvode na licu i ne traju vam fileri niti botoks', istaknula je Poole.

Neke od najboljih savjeta vizažista o tome kako da žene u zrelijoj dobi izbjegnu najčešće make-up pogreške otkrivamo u nastavku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
1/6