Luksuzni brend ima prvu liniju za njegu kože za žene koje žive užurbanim stilom, a žele najbolje za svoju kožu

Užurbani životni stil svakodnevica je većini od nas, a s njim dolaze i stres i nedostatak sna koji utječu na našu kožu. Zato su u YSL Beauty napravili liniju Pure Shots koja se bori s tim negativnim utjecajima

Luksuzni brend ima prvu liniju za njegu kože za žene koje žive užurbanim stilom, a žele najbolje za svoju kožu

Istraživački tim brenda YSL Beauty prigrlio je avangardni pristup njezi kože nadahnut preciznom medicinom, disciplinom u razvoju kojoj je cilj pronaći rješenja za liječenje i prevenciju prilagođena okolini i životu svakog pojedinca, te se time usredotočiti ne samo na kožu, već i na životni stil. Tako su došli do novog otkrića uz upotrebu dragocjenih sastojaka iz marokanskih vrtova

Zbog užurbanog stila života koža brže stari 

Znanstveni savjetodavni odbor YSL-a se stoga ne sastoji samo od dermatologa, već i od znanstvenika, botaničara i stručnjaka za lifestyle koji su dio ove inovativne perspektive njege kože, u čijem je središtu životni stil. Pri provođenju naprednih znanstvenih analiza i kliničkih ispitivanja kako bi se istražili učinci urbanog života na kožu, Odbor YSL-a došao je do zanimljivog otkrića: urbani stil života ubrzava starenje kože za 40 %.

Užurbani životni stil globalna je pojava u velikim gradovima. Možda ne želimo promjene i kompromise u svom životnom stilu, ali su nam potrebna rješenja za njegu kože koja su kompatibilna s njim.


Na temelju pionirskog otkrića i potreba modernih žena, YSL Beauty razvio je novi pristup njezi kože. Rezultat tog znanstvenog putovanja jesu serum NIGHT REBOOT i linija PURE SHOTS kojima se predstavljaju prilagođena i usmjerena rješenja za njegu kože s ciljanom učinkovitošću.

Dnevna doza esencijalnih elemenata kože djeluje u sinergiji s učinkovitim biljkama iz vrtova YSL Ourika kako bi se postigao trostruki učinak:

-koža je nahranjena i tretira se u srži

-ispravljaju se veći znakovi na koži (linije, bore, obješenost i nedostatak sjaja)

-koža je trenutno i vidljivo poboljšana uz dugoročno ispravljanje urbanih znakova starenja.

Obnavljanje tijekom noći: Snaga kaktusa za pomlađenu kožu

NIGHT REBOOT vodeći je serum u liniji Pure Shots. Zahvaljujući snažnim svojstvima kaktusa kraljice noći, koji cvate samo 6 sati svake godine i u toj rijetkoj prilici otpušta svoj djelotvoran šećer, ovaj serum već do sljedećeg jutra pomaže smanjiti znakove umora koji nastaju kao posljedica života u urbanoj sredini.


Image


Grubo i glatko: Dvofazni piling u ulju 

Umirujuća zaštitna uljna faza susreće se s pilingom – ova revolucionarna kombinacija stvara jedinstven osjećaj uz koji koža postaje finija i zaglađenija. Night Reboot ponovno aktivira proces obnavljanja kože i uravnotežuje distribuciju gradijenata stanica kože kako bi se mogle obnoviti količine esencijalnih elemenata kože.

Priroda priskače u pomoć urbanoj koži

Zar nema bolje biljke od izdržljivog kaktusa, otpornog na ekstremne klimatske uvjete, za ispravljanje znakova urbane svakodnevice koja nikada ne staje? Baš kao što kaktus odolijeva nemilosrdnoj okolini, tako i koža postaje otpornija na čimbenike starenja u urbanoj sredini.

Donosimo ti kratki opis svakog od noviteta iz YSL Pure Shot linije koje možeš kupiti i u Hrvatskoj:

Pure Shots Noćni serum za njegu licaCijena: 30 ml - 745 kn

Image

Noćni serum Night Reboot uljni je eksfolijator koji u kombinaciji s glikolnom kiselinom i zaštitnim mjesečevim kaktusom obnavlja kožu.  Ekskluzivna dvofazna tehnologija uljnog eksfolijatora: -2/3 čini eksfolijator: sadrži glikolnu kiselinu; ova faza obnavlja i zaglađuje kožu. -1/3 čini njegujuće ulje: obnavlja i umiruje kožu kako bi se postiglo učinkovito, ali nježno regeneriranje kože.

Pure Shots Y Shape Dnevni serum za njegu lica


Cijena: 30 ml - 745 kn


Novi Y Shape serum koristi tehnologiju mikroemulzije uz optimalnu dnevnu dozu peptida zaslužnih za učvršćivanje kože, u sinergiji s indijskom smokvom iz Maroka koja omogućava definiranje kontura lica. Tekstura seruma Y Shape, koji je pet puta rjeđi od klasične kozmetičke vode, poboljšava moć upijanja kože. 

Pure Shots Lines Away Dnevni serum za njegu lica


Cijena: 30 ml - 745 kn

Image


Novitet koji uz tehnologiju popunjavanja trenutačno zaglađuje linije i kreira efekt ""druge kože"". Nanesi svoju dnevnu dozu seruma obogaćenog kombinacijom hijaluronske kiseline i marokanskog irisa, koji pomažu u smanjenju bora te pružaju koži osjećaj elastičnosti.

Pure Shots Light Up Dnevni serum za njegu lica


Cijena: 30 ml - 745 kn

Image


Serum sadrži tehnologiju posvjetljivanja obogaćenu optimalnom dnevnom dozom posvjetljavajućeg vitamina Cg u sinergiji sa zaštitnim sljezom iz Maroka. Ekskluzivna Chroma Corrective Technology(eng.)u laganoj mliječnoj teksturi: Napravljena specifičnom mješavinom korektivnih mikroperlica u boji, koja trenutačno prosvjetljuje i obnavlja izgled kože, dok istovremeno daje izrazito prirodan izgled.

Pure Shots Hydra Bounce Lotion za njegu lica


Cijena: 200 ml - 439 kn

Image


Hydra Bounce Essence-in Lotion s teksturom mikro kapljica razvijen je kako bi pružio koži intenzivnu hidrataciju i ugodu. Obogaćen je s optimalnom dozom vitamina E & B3, koji štite kožu od urbanih agresora i tako ju čine spremnijom za upijanje hidratantnog narančinog cvijeta iz Maroka. 

Pure Shots Perfect Plumper krema za njegu lica


Cijena: 50 ml - 835 kn

Image


Tekstura ovog proizvoda daje svježinu i osjećaj punoće kože. Narančin cvijet iz Maroka hidratizira kožu i pomaže koži u optimizaciji dnevne doze čiste riboze. Obrambeni mehanizam protiv starenja kože je osnažen: bore, borice, opuštenost i sivilo kože se smanjuju.