Lady Gaga lansirala je novu paletu sjenila 'Stupid Love', no to nije jedina stvar koju želimo iz njezine makeup kolekcije

Sjajna Lady Gaga krajem mjeseca izdaje svoj šesti album 'Chromatica', ali glazba nije njezina jedina ljubav. Ima svoj beauty brand koji je u kratko vrijeme postao hit

Lady Gaga lansirala je novu paletu sjenila 'Stupid Love', no to nije jedina stvar koju želimo iz njezine makeup kolekcije

Lady Gaga već više od desetljeća vlada scenom, a često su joj zbog kontroverznih outfita umanjivali  vrijednost i tvrdili da outfitima pokušava sakriti činjenicu i da baš nema neke vokalne sposobnosti. Ona se nikad nije osvrtala na priče, nego je i dalje ustrajno radila, a nakon uloge u filmu "Zvijezda je rođena" nitko više nije mogao osporiti njezin talent. 

Image

Ne znaš kako postići savršeno oblikovane obrve? Pronašle smo TOP 10 drogerijskih proizvoda


Uz sve što je radila posljednjih godina uspjela je realizirati i svoju make up liniju. 2019. lansirala je svoj beauty brend Haus Laboratories. Kako je rekla, godinama prije toga je sanjala o svom make-upu, često nezadovoljna s onim što se nudi na tržištu. Rodio se Haus Laboratories, a inspiraciju je naravno pronašla u sebi jer godinama pokušava kroz neobičan make-up izraziti ono što zapravo jeste. 

"Kada sam bila mlada nikada se nisam osjećala lijepom. I dok sam se borila da pronađem osjećaj za unutarnju i vanjsku ljepotu, otkrila sam snagu šminke. Sjećam se kako sam gledala svoju majku kako svaki jutro stavlja šminku i postaje hrabra i željela sam biti poput nje. Tada sam izmislila Lady Gagu - superheroja koji je bio u meni i koji sam željela postati", rekla je Gaga prilikom lansiranja brenda. 


Ova ekscentrična umjetnica uvijek je hrabro koračala svojim putem i nikad nije odustajala od svojih snova, a njezin brend je također odraz njezine osobnosti. Haus Laboratories beauty linija imala je na početku ograničenu vrstu proizvoda, Gaga polako i sigurno gradi svoje novo carstvo i pazi na kvalitetu. Njezin brend se bazira na tekućim sjenilima koji se na kapcima pretvaraju u prah i dugo traju, sjajilima, olovkama za usne i naljepnicama za kapke s kojima defitinitvno nećeš biti nezapažena. 

Kad pjevačica odluči izbaciti novi proizvod iz svoje linije, to je definitivno vijesti. Tako su žene diljem svijeta s veseljem dočekale novu paletu sjenila "Stupid Love" s 18 nijansi jakog pigmenta. Paleta će biti dostupna na Hauslabs.com i Amazonu od 19. svibnja. No, nije ta paleta jedino što želimo od njezinih proizvoda.

LIPS & LIES DUO, 197 kn

Beauty linija Lady Gage poznata je i po kompletima. Postoje kombinacije boja i proizvoda koje ženama olakšavaju šminkanje jer tako dobivaju gotov look koji žele postići. Lips & Lies Duo jedan je od tih kompleta. Olovka za usne mat boje kremaste je teksture, dobro pokriva i ima lagani mat efekt, a usne su glatke i punije. Crni eyliner izgleda odlično 24-sata i ima fleksibilan vršak za savršenu preciznost prilikom nanošenja. 

Image(Foto: Hauslabs.com)

BAD ROMANCE SET, 356 kn

Bad Romance Set prava je kombinacija za ženu koja osjeća da je punkerica u duši. Vatreni make-up za ludi izlazak, ali i ako se želiš osjećati kao diva i biti tajanstvena. Uključuje crveni ruž Sparkle, tekući eyliner i metalik sjenilo. Sjajna kombinacija za vruće ljetne noći. 

Image


(Foto: Hauslabs)

LE RIOT LIP GLOSS, 144 kn

Sa sjajilom Riot usne će biti ekstremno sjajne, a može se pronaći čak u devet nijansi. Od nude do crvene, ovisno želiš li dnevnu ili večernju varijantu. Jedinstvena formula u obliku gela naglašava svaki look, kremaste je strukture, a može se koristiti samo kao dodatak na ruž. 

Image


(Foto: HouseLabs.com)

GLAM ROOM PALETTE NO. 1: FAME, 280 kn

Paleta sjenila Glam Room No. 1 sadrži sve nijanse koje žena treba, od nude nijanse za dan do crne za večernji izlazak. Neke nijanse su mat teksture, dok su druge metalik i uz njih se svaka žena može igrati i stvoriti novi identitet. Pristaju uz svaki ten, a mogu se i miješati. 


Image


(Foto: HouseLabs.com)

EYE ARMOR KIT, 280 kn

Uz ovaj eyeliner oči će svaki put izgledati savršeno, a nastao je u suradnji s Face Lace Phyllis Cohen. Uz njega ćeš izgledati kao da te je šminkao vizažist. Eye Armor Kit nevjerojatan je komplet, uz eyliner dolaze malena "krila" -  naljepnice za višekratnu upotrebu. Uključene su dvije veličine "krila" i moguće se igrati ovisno želiš li savršen mačkasti pogled ili nešto nježniju varijantu. 

Image


(Foto: Hauslabas.com)