Krenula prodaja žena.hr kutijice za siječanj

Od danas možete naručiti vašu žena.hr kutijicu za siječanj

Krenula prodaja žena.hr kutijice za siječanj

U žena.hr Kutijici za siječanj nalazi se 6 proizvoda, 2 u punom pakiranju i 4 mini pakiranja!
Jedan od proizvoda u punom pakiranju je Avon Care krema za ruke, a istaknuli bi i vrlo vrijedno mini pakiranje Lierac kreme čija vrijednost je čak 200 kn.

O kojoj kremi se radi neka za sada ostane iznenađenje, kao i ostali proizvodi u kutijici.

Broj kutijica je ograničen stoga se požurite naručiti svoju Žena.hr kutijicu po cijeni od 75 kn s uključenom poštarinom.

Naručite kutijicu >>

Više o žena.hr kutijici

Ljubiteljice beauty boxova konačno i u Hrvatskoj mogu naručiti svoju kutiju punu kozmetičkih iznenađenja. Žena.hr pokrenula je novi projekt beauty box, kao nastavak dosadašnjih uspješnih projekata recenzija i predstavljanja proizvoda te postojećeg webshopa. Na ovaj način žene će moći probati kozmetičke proizvode koji se pojavljuju na tržištu.

Beauty box koncept u inozemstvu je poznat već godinama (Birchbox, Beauty Box 5, Glossybox, MyGlam, Allure Beauty Box...), a radi se u pravilu o kutijama koje sadrže testere i/ili mini pakiranja proizvoda, te ponekad i proizvode u punoj veličini, koje se kupuju na mjesečnoj bazi putem pretplate. Specifičnost beauty boxova je što pretplatnice ne znaju što ih u kutiji očekuje, pa  faktor iznenađenja igra veliku ulogu.

Image