Nosi se kratko

Već ih želimo: Kratke frizure koje se lagano održavaju

Postoji puno kratkih frizura koje zahtijevaju minimalno održavanje i idealne su za tebe ako nemaš puno vremena - ovo su neke od njih

profimedia-0294594910.jpg
Foto: Profimedia.hr

Jedna od najčešćih zabluda kada je riječ o kratkoj kosi jest koliko puno vremena zahtijeva za oblikovanje i održavanje. Ispostavilo se da je to samo jedan od mnogih mitova, a mi smo tu da tome stanemo na kraj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Prirodni i suptilni pramenovi

Balayage na kratkoj kosi? Moguće je, a evo i par ideja

Baš kao što neke duge frizure mogu izgledati beživotno ako nisu oblikovane, tako može i kraća kosa. No, odabir kraćeg stila ne znači da ćeš svaki tjedan morati posjećivati frizera. Zapravo, kratka frizura za tebe će uvelike ovisiti o teksturi i stanju tvoje kose i tvom načinu života. Na primjer, ako imaš jako kovrčavu kosu, odabir elegantnog boba zahtijevat će mnogo topline, a time i više tretmana u salonu.

"Svaka kosa kose je drugačija, pa je važno temeljito se posavjetovati sa stilistom o najjednostavnijem održavanju za tebe", rekao je Adam Reed iz L'Oréal Professionnela za Who What Wear. Postoji puno kratkih frizura koje zahtijevaju minimalno održavanje i idealne su za tebe ako nemaš puno vremena - u nastavku smo izdvojile neke od njih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
1/6