Kratke, ali slatke

Kraće frizure koje izgledaju odlično, a lako se održavaju

Svatko od nas želi imati frizuru koju neće morati dugo uređivati, a ove kratke frizure omogućit će ti upravo to

kratkefrizure.jpg
Foto: Instagram

Jedna od najčešćih zabluda kada govorimo o kratkoj kosi je koliko njezino stiliziranje može biti dugo i komplicirano. Ispostavilo se da je to samo mit kojem treba stati na kraj - jer kratka kosa nije ništa kompliciranija za održavanje od duge kose.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
2021. je godina kratke kose

Zaboravi na duge uvojke, vrijeme je za kratke funky frizure

Baš kao što neke duge frizure mogu izgledati beživotno kad se ne stiliziraju, tako može izgledati i kraća kosa. No, ako se odlučiš za kraći stil, ne znači da ćeš svaki tjedan morati 'hodočastiti' kod frizera. Zapravo, kratka frizura uvelike ovisi o teksturi tvoje kose, kao i njezinom stanju, ali i tvom načinu života. Na primjer, ako imaš jako kovrčavu kosu i želiš imati ravni bob, trebat će ti puno vremena da izravnaš kosu, ali i da ju urediš u salonu.

"Svaka kosa je različita, pa je važno da se temeljito posavjetuješ sa svojim frizerom kada je riječ o frizuri s najlakšim održavanjem", za Who What Wear je rekao L'Oréalov ambasador Adam Reed i dodao da, od svih kratkih frizura koje postoje, najlakše je održavati teksturirani dugi bob - poznat i kao lob. Kako kosa raste, dugi slojevi neće nespretno pasti i prirodno će postati frizura srednje dužine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dodavanje slojeva jednostavan je način da izgled bude svjež, a bob može biti vrlo svestran, jer ima toliko varijacija kako raste i uvijek mu se lako može dodati malo teksture", istaknuo je Reed.

A želiš li se odlučiti na nešto kraće - isprobaj pixie. Opušteni pixie savršen je kroj za one koji traže nešto drugačije - stil je slojevit i strukturiran, ali u isto vrijeme zahtijeva vrlo malo proizvoda i vremena za stiliziranje, a u potpunosti se oslanja na prirodnu teksturu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče proizvoda, najvažnije je koristiti one koji će očuvati zdravlje i svježinu tvoje kose - važno je koristiti proizvode kao preventivu i kontinuirano njegovati i održavati zdravlje kose. Hidratantne i zaštitne maske najbolji su izbor za to.

A ukoliko ti je dosadila tvoja duga kosa i zaželjela si se promjene, donosimo ti nekoliko odličnih kratkih frizura koje zahtijevaju minimalno održavanje.

1/7
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.