Jessica Alba ima genijalan trik za nanošenje maskare

Jessica Alba ima uistinu genijalne trikove za šminkanje, a nekoliko njih odlučila je otkriti

Jessica Alba ima genijalan trik za nanošenje maskare

Tijekom 25 godina sjedenja u holivudskim stolicama za šminkanje i nakon pokretanja vlastitog kozmetičkog brenda, Jessica Alba morala je usvojiti neke sjajne beauty trikove. No čini se da je od majke pokupila jednu od svojih najpametnijih i najkorisnijih tehnika šminkanja.+

Image

Jessica Alba kune se u ovih 5 proizvoda za njegu kože


U novom videu za britanski Vogue, glumica i poduzetnica kaže da se jasno sjeća kako je gledala majku kako nanosi maskaru dok je bila mala, a čini se da ju je nadahnula na način od kojeg svi možemo imati koristi.


Dok prolazi kroz brendirane proizvodemake upa u petominutnom isječku, Alba poseže za svojom maskarom Honest Beauty Extreme Length + Primer koja na jednom kraju ima bazni premaz ili lash primer, a na drugom maskaru.

"Uvijek koristim lash primer i nakon toga volim samo trepnuti", kaže Alba trepćući po četkici maskare, za razliku od upotrebe ruke i pomicanje četkice maskare po duljini trepavica.

"Proizvod na ovaj način pokriva sve od početka do kraja trepavica", tvrdi Alba. 


Prije nego svoje trepavice uroni u maskaru, ostavljalash primerneko vrijeme na trepavicama, a u međuvremenu nanosi bronzer. Ali kad je spremna upotrijebiti drugu stranu maskare za ekstremnu duljinu trepavica, koristi isti trik treptanja po četkici.

"Maskara je najvažnija jer, na kraju dana, kada razgovarate s ljudima, gledaju vam u oči."

To nije jedini beauty savjet koji Alba dijeli u videu. Drugi ima veze s primerom, ali ovaj put za lice. Umjesto da ga koristi prije nego je započela šminkanje, ona ga zapravo koristi nakon i to za matiranje.

"Primer je malo suptilniji i baš tamo gdje želim matirati, tamo ću ga i nanijeti", kaže lagano razmazujući svoj matirani primer spužvicom za šminkanje.

Koje savjete je još Alba odlučila podijeliti pogledaj u videu:


Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.