Jednostavne nijanse laka za nokte koje idu na sve

Od klasične crvene do bezvremenske crne, ove nijanse laka za nokte idu uz svaki outfit

Jednostavne nijanse laka za nokte koje idu na sve

Određivanje savršene boje laka za nokte može biti težak i izazovan posao. Uz milijune različitih nijansi za odabir, niti jedan kozmetički proizvod ne može nas učiniti toliko neodlučnima poput laka za nokte. 

Što točno čini idealan lak za nokte? Za početak, takav lak ide uz svaki odjevni predmet, lak je za održavanje i dugotrajan. Takav će lak izgledati sjajno, bilo da odjeneš ružičastu haljinu, ili pak crvenu košulju.

Image

Francuska manikura se vratila u novom ruhu (i izgleda bolje nego ikad)


Nekoliko je nijansi i boja laka za nokte koje idu doslovno na sve, a mi smo izdvojile nekoliko fotografija u kojima ćeš pronaći inspiraciju. 

Klasična crvena

Crvena slovi za najklasičniju nijansu laka za nokte i apsolutno je bezvremenska. Iako smjelost jarko crvene boje nije za svakoga, postoji nekoliko svjetlijih nijansi koje će ići na sve. Romantična i puna ljubavi, ali istovremeno zavodljiva, crvena je boja kraljica svih nijansi laka za nokte.


Smeđa

Vjerojatno jedna od najmodernijih nijansi na listi, smeđa nijansa noktiju svake jeseni doživljava svoj veliki trenutak. Dok tople, čokoladne nijanse izgledaju sjajno, volimo i hladnije, svjetlije tonove s mat finišom. Smeđa je nijansa prava zvijezda u usponu u svijetu lakiranja noktiju.


Boja kože

Nijansa laka kakvu nose vojvotkinje iz svih kraljevskih obitelji, boja kože izgleda šik, profinjeno i bez privlačenja pažnje. Kada jednostavno ne znaš odakle krenuti i koju nijansu odabrati, ova je nijansa idealna za tebe.


Bež

Od svih uobičajenih i jednostavnih nijansi, bež je jedna od najtežih za nositi. Iako izgleda apsolutno divno ako pogodiš nijansu, pronalazak idealne nijanse koja će nadopuniti tvoju kožu, a da ti nokti pritom izgledaju savršeno može biti popriličan izazov. U pravilu, trebala bi se držati dalje od žutih i zelenih tonova te se pridržavati ružičastih i smeđih tonova.


Crna

Iako je najtamnija, svi ćemo se složiti da ova nijansa ide uistinu na sve. Crni nokti izgledat će sjajno bez obzira na njihov oblik i veličinu, a više nećeš morati razbijati glavu oko toga što odjenuti, jer će crni nokti savršeno izgledati uz svaki outfit. 


Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.