Jednostavne i posebne: Minimalističke tetovaže savršene za mame i kćeri

Dizajni za tetovaže za majke i kćeri toliko su minimalni, šik i sentimentalni da ćeš vjerojatno i ti poželjeli jednu zajedničku s mamom

Jednostavne i posebne: Minimalističke tetovaže savršene za mame i kćeri

Majke i kćeri imaju jedinstven odnos, a u njemu je, kao i u svakom odnosu, puno uspona i padova. Od trenutaka kada ti je mama najdraža osoba na svijetu, do trenutaka kada se posvađate oko najmanje sitnice. Ipak, unatoč svemu, smatraš ju najboljom prijateljicom. Koji je onda bolji način da ovjekovječite vaše uspomene od zajedničkog tetoviranja?

Image

Tetovaže u ušima novi su trend, a mi ti donosimo nama najljepše


Možda misliš da su tetovaže za majke i kćeri otrcane i nimalo posebne, ali u krivu si! Pogledaš li malo po Instagramu, vidjet ćeš da su dizajni za tetovaže za majke i kćeri toliko minimalni, šik i tako sentimentalni. Zapravo, ako tvoja mama uopće ne voli tetovaže, ove bi mogla s lakoćom zavoljeti.

Mi smo izdvojile nekoliko fotografija u kojima ti i tvoja mama možete pronaći inspiraciju za zajedničku tetovažu, a toliko su lijepe i jednostavne da će vam se zasigurno svidjeti. 

1. Girl Power


Nema ništa bolje nego napraviti feminističku tetovažu sa ženom koja te je naučila kako biti jedna od njih - tetovaža koja označuje "girl power" idealna je za to.

2. Cvijeće


Ako ti i tvoja mama dijelite ljubav prema istom cvijeću, neka vaš tattoo umjetnik nacrta vaše omiljeno cvijeće na zapešćima.

3. Originalni dizajn


Najbolje savjete uvijek dobivamo od naših majki. U tom slučaju, posavjetuj se sa svojom mamom ukoliko joj želiš posvetiti tetovažu i zasladi dizajn tako da u njega uključiš majčin rukopis.

4. Tetovaža na temelju fotografije


Neki umjetnici za tetoviranje specijalizirani su za pretvaranje fotografija iz stvarnog života u dizajne tetovaža. Osim što je lijepa uspomena, takvo što bi se moglo svidjeti tvojoj majci čak i ako nije ljubiteljica tetovaža.

5. Inicijali


Dijeliš inicijale sa svojom mamom? Tetovirajte si svoje inicijale na zapešća i uvijek ćete misliti jedna na drugu.

6. Vretenca


Smatra se da vretenca predstavljaju duhovnu zrelost. Upravo zahvaljujući našim majkama postajemo zreli i naučimo o životu, stoga je ovo savršen dizajn za tetovažu.

7. Bumbar


Ne postoji ništa slađe od delikatne tetovaže bumbara kojoj tvoja majka zasigurno neće moći odoljeti.

8. Obiteljska tetovaža


Neka tetoviranje postane obiteljska stvar - napravi matching tetovažu sa svojom mamom, ali i sa svojim bratom ili sestrom. 

9. Mama/kći


Odlučite se za tetovažu koja kaže "mama" i "kći" i dodajte vaše omiljeno cvijeće. 

10. Ruke


Dvije ruke koje se drže simbol su zajedništva i ljubavi, a tetovirate li ih, uvijek ćete biti jedna uz drugu.