Play logo

Jarke boja tuša za oči najnoviji su trend, pa smo istražile kako ga nositi

Svoj omiljeni crni tuš zamijeni jednom od ovih odvažnih boja i potpuno transformiraj svoj make up

Jarke boja tuša za oči najnoviji su trend, pa smo istražile kako ga nositi
Play logo

Ako si aktivna na društvenim mrežama, velike su šanse da si do sada naišla na ovaj trend. Beauty blogerice kao i zvijezde diljem svijeta oduševile su nas svojim makeup kombinacijama u kojima dominiraju jarke boje tuša za oči. 

Play logo


Jedna linija narančastog ili plavog tuša za oči potpuno će promijeniti tvoj makeup, a odličan je dodatak kako dnevnim tako i noćnim ljetnim modnim kombinacijama. Plavi vodootporni eye liner savršeno će pristajati uz jednostavni kupaći kostim i bezbrižno izležavanje na plaži dok će te jedna linija žutog tuša za oči potpuno izdvojiti iz mase na noćnom koktel partyju. 

Ako si se do sada oslanjala na prirodni makeup look prepun smeđih i bež nijansi, sada je vrijeme da izađeš iz kalupa i isprobaš nešto potpuno drugačije. Ono smo naučile za vrijeme karantene je to da je život nepredvidiv i da trebamo eksperimentirati i uživati u svakom trenutku najviše što možemo. Zato kreni u shopping i isprobaj neki od izdvojenih lookova. 


Play logo

Električno plava

Ova je boja odlična za tebe ako nisi spremna nositi odvažnije boje poput žute ili narančaste. S plavim tušem za oči bit ćeš u trendu bez prevelikog odstupanja od vlastitog stila. 

Ako tražiš plavi eye liner koji će trajati cijeli dan bez razmazivanja, isprobaj MAC pro longwear u nijansi Mountain air. 

Izvor: undefined

MAC, 150 kn

Play logo

Jarko narančasta

Jarko narančasta boja vrlo je popularna ove godine. Često ju možemo vidjeti na modnim detaljima, a sada je zavladala i svijetom makeupa. 

Odličan narančasti tuš za oči možeš pronaći u NYX trgovinama po cijeni od 50 kuna. 

Izvor: undefined

NYX, 50 kn

Play logo

Žuta kao sunce

Žuta boja odlično će izgledati na tvojim očima, a posebno će ti lijepo pristajati nakon što potamniš na plaži. Ovaj odvažni look možda nije za svakoga, ali te potičemo da ga isprobaš jer je apsolutni hit ove sezone. 

NYX osim narančastog ima i odličan žuti tuš za oči kojeg također možeš pronaći po vrlo povoljnoj cijeni. 

Izvor: undefined

NYX, 50 kn

Play logo

Prirodno zelena

Ništa ne govori proljeće i ljeto kao zelena boja. Kako se budi priroda, neka se tako probudi i tvoj avanturistički duh koji će te potaknuti da isprobaš ovaj odličan look. 

Zagasito zelena olovka za oči popularna je već duži niz godina dok je nešto svjetlija i izražajnija nijansa postala trend tek nedavno. A biti u trendu možeš s ovom Catrice Kohl Kajal olovkom za oči.

Izvor: undefined

Catrice, 16 kn

Play logo

Nježna ružičasta

Iako je nježna, ružičasta boja sigurno nije za zanemariti. Ako ju dobro ukomponiraš u makeup, može savršeno istaknuti tvoje oči i pretvoriti te u pravu trendsetericu.

Urban Decay prepoznao je što moderne žene zahtijevaju i u ponudu nedavno dodao ovu neodoljivu ružičastu nijansu. 

Izvor: undefined

Urban Decay, 150 kn

Jedinstvena ljubičasta

Možda misliš da ljubičasta boja nije za svakoga, ali jednom kada isprobaš ovaj look sigurno ćeš promijeniti mišljenje. Ljubičasti detalji savršeno će pristajati uz crnu odjevnu kombinaciju. 

Odvaži se i svoje oči ukrasi ovim prekrasnim Makeup Forever ljubičastim tušem za oči.

Izvor: undefined

Makeup Forever, 180 kn 

Play logo