Istražile smo primere za masnu kožu uz koje make up trajati cijeli dan

Stiže toplije vrijeme i čini se kako je nanošenje primera prije pudera 'must have' korak u njezi lica kako bi šminka bila postojana

Istražile smo primere za masnu kožu uz koje make up trajati cijeli dan

Probudiš se, prekrasno se našminkaš i ponosno izađeš iz doma da bi se nakon sat vremena sav taj trud jednostavno istopio s lica - ako i ti imaš masnu ili mješovitu kožu sigurno si doživjela sličnu situaciju. 

Image

Imaš masnu kožu? Ovo su tekući puderi uz koje ćeš izbjeći neželjeni sjaj


Da bi spriječila takav scenarij, preporučujemo da u svoju dnevnu beauty rutinu uvrstiš kvalitetan primer koji će od tvog lica napraviti savršenu podlogu za makeup koji će trajati satima. Ako još ne znaš kako se koristi, primer nanesi na kožu nakon hidratantne kreme i pusti ga da se dobro upije i 'uhvati' za tvoju kožu. Nakon toga preko primera nanesi puder ili BB kremu ili bilo koji drugi proizvod koji koristiš. Kvalitetan primer matirat će tvoju kožu i spriječiti prekomjerno lučenje sebuma tijekom dana


Proučile smo što se sve nudi na tržištu, kakve su recenzije pojedinih proizvoda i izabrale smo pet primera koji su zadovoljili najviše korisnica s masnom kožom. U nastavku saznaj koji su nas to primeri oduševili. 

NYX Professional Makeup Studio Perfect Primer, 93 kn

Image


Primer NYX Professional Makeup Studio Perfect primer od tvog će lica stvoriti savršenu podlogu za nanošenje makeup-a. Osim što matira kožu lica, osigurava cjelodnevnu postojanost šminke. 

Maybelline Baby Skin, 55 kn

Image


Primer Maybelline Baby Skin smanjuje izgled pora, matira kožu i u isto vrijeme ju njeguje. Pripremi svoje lice za najtoplije dane jednim od popularnijih primera na tržištu. 

NYX Professional Makeup Shine Killer, 105 kn

Image


Još jedan NYX primer koji garantira dugotrajni makeup bez neželjenog sjaja. Ovaj primer namijenjen je najzahtjevnijoj koži koja se masti u trenutku. Tisuće zadovoljnih korisnica dovoljan su dokaz kvalitete ovo primera. 

L’Oréal Paris Infallible, 79 kn

Image


Primer L’Oréal Paris Infallible Base savršeno će zagladiti kožu, pripremit će ju za nanošenje pudera, a jamči i dulju postojanost tvoje šminke. Nježno popunjava pore i čini kožu manje sjajnom. 

Benefit The Porefessional, 285 kn

Image


Vjerojatno najpoznatiji primer na svijetu, Benefit The Porefessional nije namijenjen isključivo masnoj koži, ali odlično spriječava pojavu sjaja i održava makeup postojanim tijekom cijelog dana. Svilenkasta tekstura i njegujući vitamin E osvojili su korisnice diljem svijeta.