I obojena kosa zaslužuje njegu!

L'Oréal Professionnel INOA Color Care pružit će vašoj obojenoj kosi pravilnu njegu i zadovoljiti sva očekivanja

I obojena kosa zaslužuje njegu!

Svaka žena koja boji svoju kosu ima određena očekivanja od proizvoda za njegu obojene kose: hranjenje i zaštita kose, sjaj, blistavost, mekoća kose koja je na sam dodir svilenkasta. Upravo to omogućili su stručnjaci iz L'oreal Professionel i lansirali svoj prvi sustav njege koji održava prirodnu razinu lipida koji tvore vanjski omotač kose. Radi se o inovaciji INOA COLOR CARE.

Novi proizvodi ispunit će dva velika zadatka: nahranit će kosu arganovim uljem koje obnavlja lipide te pružiti optimalnu zaštitu zbog ekstrakta zelenog čaja, štiteći tako vanjski sloj obojene kose.

Prva linija za njegu obojene kose

Linija će vas očarati jer štiti boju kose od blijeđenja prilikom stalnog šamponiranja i pruža zaštitu od djelovanja vanjskih utjecaja kao što su voda, klor, sunce i more. Jer da bi kosa zadržala svoju kvalitetu potrebno je sačuvati razinu lipida u vanjskom sloju kose. Tehnologija ODS iz L'oreal laboratorija upravo to i omogućuje. Uz to, nova linija omogućuje vam da sačuvate intenzitet svoje boje i kod kuće. Posebno razvijena formula bez sulfata, obogaćena uljem argana i ekstraktom zelenog čaja čuva razinu lipida u vašoj kosi.

Inoa Color Care linija za njegu kose stvorena je da vam omogući apsolutne trenutke opuštanja. Jedinstveno osjetilno iskustvo pružit će vam iznenađujuće teksture bogate pjene i kreme na vašoj kosi.

Linija uključuje:

INOA COLOR CARE zaštitni kremasti šampon namijenjen za sve tipove kose, prilikom korištenja transformira se u bogatu i kremastu emulziju te pruža jedinstveno i neviđeno iskustvo. Ne sadrži sulfate.
Pakiranje: 250 ml.
Preporučena cijena: 104,00 kn

INOA COLOR CARE zaštitna obnavljajuća maska je krema koja intenzivno hrani kosu, štiti boju i čini vašu kosu sjajnom, duboko hidratantnom i svilenkastom na dodir.
Pakiranje: 200ml
Preporučena cijena: 167,00 kn

INOA COLOR CARE zaštitna njega koja se ispire predstavlja novu generaciju njege "na površini" koja stvara nježni film na površini kose te na taj način hrani i omekšava vlakna kose.
Pakiranje: 150ml
Preporučena cijena: 142,00 kn

Svi proizvodi L'oreal Professional, kao i kolekcija Inoa Color Care dostupni su ekskluzivno u frizerskim salonima.

shimmer fallback

 Posjetite Facebook stranicu INOA Hrvatska

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.