I kosi treba oporavak nakon ljeta, a ove hranjive maske vratit će joj mekoću i sjaj

Ako si primijetila da ti je kosa postala suha i slamnata, uvedi u svoju rutinu maske ili pakunge za kosu

I kosi treba oporavak nakon ljeta, a ove hranjive maske vratit će joj mekoću i sjaj

Nakon ljeta, vrijeme je da se vratimo u stvarnost i svojim rutinama i obavezama. Dolazak jesenskih dana natjerat će nas da uvedemo određene promjene u svoju svakodnevicu, i to ne samo kad je riječ o garderobi, već i unutar svoje beauty rutine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Kosa ti presporo raste i lomi se, a ti bila lavica? Možda činiš neku od ovih grešaka


Iako smo uživali u toplim danima, suncu i moru, sve to može imati negativan utjecaj na izgled naše kože i kose pa se mnogi na kraju ljeta bore sa suhom i oštećenom kosom. Naime, morska sol i sunčeve zrake mogu isušiti kosu pa je potrebno nakon ljeta poduzeti određene korake koji će kosu vratiti u život. Jedno od najboljih rješenja su hranjive maske za kosu koje će je dubinski nahraniti i vratiti joj sjaj.


Nakon ljeta trebamo prilagoditi svoju beauty rutinu dolasku hladnije sezone, a osim za kožu, vrlo je važno pobrinuti se i za svoju kosu te početi koristiti hranjive proizvode za njegu kose.

Ako si primijetila da ti je kosa nakon dolaska s ljetovanja postala suha i slamnata, uvedi u svoju rutinu maske ili pakunge za kosu, a odaberi one koji će najviše odgovarati potrebama tvoje kose.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Na tržištu nam je danas dostupan zaista širok asortiman, a prije nego odabereš svoju masku za kosu, prouči sastav, djelovanje i koliko često ju je potrebno koristiti. Kako bismo ti olakšale odabir, u nastavku smo izdvojile nekoliko odličnih proizvoda koji će ti pomoći da ti kosa opet bude nahranjena i sjajna.

Foto: Instagram, Unsplash

Tekst se nastavlja ispod oglasa
1/11
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.