Svima stoje dobro

Frizure sa šiškama koje svaka žena iznad 40 treba isprobati

Pomno odabrane šiške mogu pomladiti tvoj izgled i za 10 godina

profimedia-0497713144.jpg

Šiške se mogu činiti kao drastična promjena frizure, ali ako želiš postići mlađi izgled, mogle bi biti upravo ono što ti treba.

Image

6 genijalnih make up trikova koji će pomladiti tvoj izgled

Prave šiške mogu istaknuti tvoj oblik lica, pomažući ti da se osjećaš sigurnije u svoj izgled. Osim toga, one služe i kao izvrsno 'pokrivalo' za sve one sitne i manje sitne bore na čelu - a, ovisno o obliku koji odabereš, mogle bi prikriti i bore kraj očiju.

Imajući to na umu, zaviri u naš odabir najljepših frizura sa šiškama koje pomlađuju i do 10 godina.

Šiške 'zavjese'

Šiške zavjese trenutno su veliki hit na društvenoj mreži TikTok, tako da su definitivno dobar izbor za mlađi izgled.

Ove šiške nadahnute 70-ima savršene su šiške za sve početnice i one koje se brinu oko njihovog mučnog puštanja jednom kad ih se zasite. "Šiške zavjese odličan su izbor jer su super svestrane", objasnila je stilistica Emily Heser za Glamour. "Dovoljno su dugačke da lako izrastu ili se ukosnicom stave sa strane ako želiš, a mogu se i skratiti."

Uz to, sjajan su način da uokviriš svoje lice i stvarno naglasiš svoje najbolje crte - te prikladno prekrivaju dosadne sitne bore kraj očiju.

Šiške sa strane

Šiške sa strane savršena su opcija za one koji žele osvježiti svoj izgled, ali još uvijek nisu spremni obvezati se na klasične šiške. Osim toga, ako su dobro odrezane, mogu imati itekako djelotvoran učinak protiv starenja.

Frizerka Carrie Butterworth, objasnila je za Prevention: "Ako vas brinu bore na čelu, vrlo dugačke šiške koje se mogu pomaknuti u stranu uvijek su dobra opcija. One su poput lijepog prozora koji će ukrasiti vaše lice."

Šiške ispod obrva

Jedna pogreška koju želiš izbjeći prilikom šiški je njihovo prekratko rezanje. Umjesto toga, pobrini se da ti barem dotaknu vrh obrva.

Tippi Shorter, poznata frizerka rekla je za Allure: "Šiške koje dodiruju obrve izvrsno pristaju zrelijim licima." Frizer Nunzio Saviano, dodaje: "One su gotovo poput dodatka za lice, svaka ih žena može dobro nositi."

Slojevite šiške

Slojevite šiške također dodiruju i/ili prelaze preko obrva, a s obzirom na njihovu slojevitost, izgledaju rjeđe i laskavije. Iako ravno odrezane šiške izgledaju nevjerojatno dobro na određenim licima, slojevita verzija nije tako oštra i nastoji odgovarati većoj raznolikosti oblika lica.

Sophia Porter, frizerka i šminkerica, rekla je za Reader's Digest: "Šiške su fantastičan način da dodate mekoću i sakrijete bilo kakve znakove starenja na čelu, a slojeite šiške uvijek izgledaju svježe i moderne u bilo kojoj dobi."

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.